Lego City 60271 Hovedtorvet

Dette Lego City Hovedtorvet passer perfekt til dette barn som elsker at være kreativ. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Børn kan dykke direkte ned i tv-serien LEGO City Adventures med det fantastiske LEGO City legesæt Hovedtorvet (60271). Der er et rådhus, torv, koncertscene, klassisk diner og en sporvognsstation samt seje legetøjsfartøjer, bl.a. borgmester Flecks lange limousine, Snake Rattlers motorcykel og Harl Hubbs' altmulig-vogn. Tilsæt 14 minifigurer, bl.a. et uovertruffet udvalg af LEGO City tv-figurer, og så er scenen sat til endeløs leg.

Bymidte-legesæt for børn
LEGO City legesættet Hovedtorvet indeholder brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggevejledning med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere til at blive mesterbyggere.

Inspirerende legetøj til drenge og piger
LEGO City byggesæt stimulerer til ubegrænset, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der giver en fornøjelig, skæg bygge- og legeoplevelse.

  • Det fantastiske LEGO City legesæt Hovedtorvet (60271) er en fremragende introduktion til den spændende LEGO City verden. Det er perfekt til børn fra 5 år og inspirerer til ubegrænset, fantasifuld rolleleg baseret på virkelighedens scenarier.
  • Hvad er der i æsken? Bygningerne omfatter et rådhus, en koncertscene og en diner. Fartøjerne omfatter Snake Rattlers motorcykel og altmuligmanden Harl Hubbs' vogn. Der er også en lang række minifigurer fra tv-serien LEGO City Adventures.
  • Børn kan skabe og genskabe scener fra tv-serien LEGO City Adventures med dette fantastiske byggesæt. Det er sprængfyldt med realistiske funktioner, detaljer og figurer, der inspirerer til sjov, fantasifuld leg.
  • Er du på udkig efter sejt legetøj til børn fra 5 år? LEGO City legesættet Hovedtorvet er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til LEGO City tv-fans og børn, som elsker at lege. Kræver kun grundlæggende byggefærdigheder.
  • I færdigbygget tilstand er rådhusetover 32 cm højt, 27 cm bredt og 15 cm dybt, mens sporvognen er over 12 cm høj, 37 cm lang og 5 cm bred.
  • Byg sammen! Køretøjerne, bygningerne og figurerne i dette sæt er fordelt i separate poser – med hver sin byggevejledning. Så kan børn, venner og familie hygge sig med at bygge sammen.
  • Omfatter trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning, der hjælper spirende byggere med at blive mesterbyggere! Fås som en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder.
  • LEGO City bysæt indeholder farverige bygninger, seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg, når børn skaber ubegrænsede eventyr i realistiske omgivelser.
  • Alle LEGO City legesæt lever op til branchens højeste standarder og kvalitetskriterier for at sikre, at alle LEGO klodser og elementer er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
  • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Byliv
MærkeLEGO > LEGO CITY
SKU60271
EAN5702016669039
© Legeland.dk