LEGO City 60302 Vildtredningsaktion

Stort Lego City legesæt med 525 dele. Indeholder figurer, fartøjer, dyr og meget mere. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Tryk på udløseren og aktivere træ- og stenskredet. Brug helikopterens kranspil eller køretøjets hejsekæde til at redde elefanterne fra rullende sten og væltende træer. Med det Lego City konstruktionslegetøj, får du timevis af sjov. Sættet består af 525 dele, herunder figurer, fartøjer, dyr og masser af spændende tilbehør for en realistisk og spændende leg.

Antal dele: 525
Anbefalet alder: fra 6 år

LEGO City Vildtredningsaktion indeholder flere modeller og er fyldt med fantastiske detaljer og funktioner, bl.a. en cool helikopter med kranspil, bæltekøretøj, savannescene med jordskredsfunktion og en dyrlægestation. Bare tilføj de medfølgende elefanter, krokodiller, abe og redningshold for at opleve timevis af sjove og spændende dyreredningsmissioner.

En fantastisk bygge- og legeoplevelse for børn fra 6 år
Dette LEGO City sæt indeholder en nem byggevejledning i æsken. Du kan også downloade Instructions PLUS, en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør hurtigt børn til mesterbyggere!

Gør børn til hovedpersoner i handlingen
LEGO City byggesæt med dyretema omfatter ikoniske dyr, realistiske scener, seje fartøjer og inspirerende figurer, der stimulerer til fantasifuld leg. Børn bliver hverdagshelte i historier og scenarier, der afspejler livet på en sjov og spændende måde.

  • Byggesættet LEGO City Vildtredningsaktion er fyldt med spændende funktioner og detaljer, ikoniske dyrefigurer og inspirerende figurer, der sikrer endeløs leg med vildtredningsmissioner.
  • Indeholder alt, hvad børn skal bruge til at bygge en helikopter med kranspil, bæltekøretøj, dyrlægestation og savannescene med jordskredsfunktion og desuden figurer af elefant, elefantunge, krokodille og 2 aber samt 4 minifigurer.
  • Børn kan trykke på en udløser for at aktivere træ- og stenskredet. Helikopteren har et fungerende kranspil, drejelige rotorer og lastrum. Bæltekøretøjet har en aftagelig hejsekæde og opbevaringsrum.
  • Suveræn gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år. Byggesættet kan også kombineres med andre fra LEGO City Vilde dyr-sortimentet for at skabe endnu mere action og eventyr.
  • Helikopteren med kranspil i byggesættet LEGO City Vildtredningsaktion er over 12 cm høj, 35 cm lang og 31 cm bred.
  • LEGO tilbehøret omfatter forstørrelsesglas, banan, gipsbandage til en abe, kop, diverse laboratorieudstyr og et krokodilleæg.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Byliv
MærkeLEGO > LEGO CITY
SKU60302
EAN5702016911930
© Legeland.dk