Lego Creator 31112 Vild Løve

Løve fra Lego Creator 3in1 som kan bygges om til en struds eller et vortesvin .. sejt! Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Børn vil elske at vove sig ud i ørkenen på sjove dyreeventyr med det imponerende LEGO Creator 3-i-1-legetøjssæt Vild løve (31112). Det omfatter en klodsbygget løvemodel med justerbar hale, ben, hoved og kæbe, samt en grib og nogle ribben som inspiration til sjove historier.

Børnelegetøj, der inspirerer til fantasifuld leg
Unge byggere vil elske at skabe 3 forskellige stykker dyrelegetøj med dette LEGO Creator 3-i-1 sæt. De kan bygge den vilde løve, ombygge den til en struds eller et vortesvin eller bruge fantasien og skabe et andet sejt dyr. Gribben kan bruges sammen med alle 3 modeller.

Kreative gaver, der varer ved
Med LEGO Creator 3-i-1-byggelegetøj kan børn nyde endeløse fængslende eventyr med 3 forskellige bygbare modeller i hvert sæt! Legemulighederne stopper aldrig, fordi alle de omhyggeligt detaljerede modeller kan skilles ad og ombygges til noget nyt, lige så ofte børn har lyst. Vælg blandt et fantastisk udvalg af 3-i-1-legetøjssæt, der omfatter dyr, fartøjer og sejehuse.

  • LEGO Creator 3-i-1-byggesættet Vild løve (31112) giver næring til børns fantasi med 3 modeller i 1 – en vild løve, en struds og et vortesvin.
  • Det imponerende LEGO sæt indeholder også en grib, som kan bruges sammen med alle 3 klodsbyggede modeller for at gøre børns eventyr på savannen endnu sjovere.
  • De 3 stykker dyrelegetøj er alle meget justerbare: Løven kan bevæge ben, hale, hoved og kæbe, strudsen kan bevæge hals og ben, og vortesvinet kan bevæge ben, hoved og kæbe.
  • Dette LEGO Creator 3-i-1-sæt med 224 elementer er en sjov byggeopgave for børn fra 7 år og vil være en skøn belønning til kreative børn.
  • Løvemodellen er over 12 cm høj – den perfekte bærbare størrelse til leg derhjemme eller på farten.
  • Børn, der elsker sjov, kan nyde ørkeneventyr med en barsk løve, en hurtig struds og et kraftfuldt vortesvin, der alle kan opleve sjove eventyr med gribben.
  • Hold øje med andre fantastiske LEGO Creator 3-i-1-sæt, der er nye i januar 2021: Cyberdrone (31111), Racerbil-transporter (31113), Supermotorcykel (31114) og Surfer-strandhus (31118).
  • LEGO Creator 3-i-1-sæt giver børn mulighed for at nyde den bedste fantasifulde rolleleg, når de skaber actionfyldte historier omkring de 3 forskellige farverige modeller i hver æske.
  • I mere end 6 årtier er LEGO byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
  • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeLEGO > LEGO Creator 3in1
SKU31112
EAN5702016888348
© Legeland.dk