LEGO Disney 43195 Belle og Rapunzels kongelige stalde

Lego Disney legesæt med kongelig stald, heste og figurer af Belle og Rapunzel. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Hjælp med at passe og pleje hestene i de kongelige stalde med Belle og Rapunzel i dette Lego Disney legesæt. Det 239 dele store konstruktions legetøjssæt indeholder alt hvad du skal bruge for en fantasifyldt leg. Hjælp med at strigle, fodre og pleje hestene eller rid på eventyr med de to Disney-prinsesse figurer. 

Antal dele: 239
Anbefalet alder: fra 5 år

Glæd enhver Disney Princess-fan, der også elsker heste, med det detaljerede LEGO ǀ Disney byggesæt Belle og Rapunzels kongelige stalde, der omfatter en stor hovedstald med trofæ- og tilbehørsrum, et hyggeligt loftsrum og 2 mindre, aftagelige hestebokse. Det fantasifulde sæt indeholder trykt vejledning og digitale Instructions PLUS via appen LEGO Byggevejledninger. Med den guidede byggeproces kan selv helt unge byggere føle sig som mesterbyggere ... fantastisk!

Ubegrænset kreativ leg
Børn vil elske at lege med dette sæt og tilbehøret, bl.a. hø, hestefoder, sadler, staldværktøj og en pokal, som hjælper med at kickstarte børns fantasi, når de passer dyrene og finder på spændende historier.

Elskede figurer, der er klar til sjov
I dette kreative sæt kan børn lege med de 2 minidukkefigurer – Disneys Belle og Rapunzel – samt LEGO hestefigurer af Maximus og Philippe, figurerne kan ride på. Dette er en Disney Princess-gave af højeste kvalitet, som alle de andre børn vil tale om.

  • Sæt gang i sjov rolleleg med LEGO ǀ Disney sættet Belle og Rapunzels kongelige stalde, en anderledes og unik Disney Princess-gave, der kan bygges. Legen starter med byggeriet og slutter aldrig!
  • Der venter opfindsomme eventyr forude. Dette kreative sæt indeholder en stald i 3 etager med 5 rum, 2 små, aftagelige bokse, et klistermærkeark og masser af igangsætningselementer til fantasifuldt sjov.
  • 2 elskede figurer, Disneys Belle og Rapunzel, er klar til at arbejde og lege i dette byggelegetøj af højeste kvalitet. Det fantastiske sæt indeholder også 2 LEGO hestefigurer – Maximus og Philippe.
  • Til leg eller udstilling. Stalden og de tilhørende bokse er over 24 cm høje, 33 cm brede og 7 cm dybe, og dermed er dette både perfekt til at lege med og til at have stående på en hylde.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeLEGO > LEGO DISNEY
SKU43195
EAN5702016909661
© Legeland.dk