Lego Disney 43196 Belle og Udyrets slot

Lego Skønheden og Udyret byggesæt med kendte figurer fra Disneys filmklassiker. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Oplev magien fra Disney i dette Lego Skønheden og Udyret byggesæt, der indeholder flere af de kendte figurer fra Disneys filmklassiker. Rid en tur på hesten Phillippe, Spis middag med Lumiére, Fru Potts, Chip og Clocksworh eller tag på rundtur i det store slot og udforsk alle déts afkroge og detaljer. 

Anbefalet alder: fra 6 år 
Antal dele: 505

Magi og mystik venter på fans af Disneys Skønheden og Udyret i det detaljerede LEGO ǀ Disney sæt Belle og Udyrets slot. Ud over slottet indeholder sættet trykt billedvejledning og digitale Instructions PLUS. Ved hjælp af appen LEGO Byggevejledninger kan selv yngre byggere føle sig som mesterbyggere.

Vidunderlige figurer starter legen
Det detaljerede sæt omfatter Disneys Udyret (fjern udyrshovedet for at forvandle ham til prinsen), 2 minidukkefigurer af Belle, hesten Philippe, som Belle kan ride på, samt 6 andre velkendte LEGO figurer fra Skønheden og Udyret. Sættet indeholder flere sjove igangsættere, der inspirerer børn til at dykke ned i deres egen fantasifulde verden af magi og eventyr.

Sjov og spændende rolleleg
Børn kan bygge og udspille deres Disney Princess-fantasier med dette legesæt. Slottet kan bruges for sig selv eller sammen med andre LEGO sæt for at skabe flere sjove historier. Det vil være en perfekt, unik og trendy gave til en ung fan.

KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeLEGO > LEGO DISNEY
SKU43196
EAN5702016916447
© Legeland.dk