Lego Dots 41918 Eventyr Armbånd

Super fint armbånd fra Lego, og er helt perfekt til det barn som elsker at være kreativ. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Der er masser af fantasifulde muligheder for unge kunsthåndværksfans med LEGO DOTS legetøjet Eventyr-armbånd (41918), der kun findes i begrænset oplag! Dette gør det selv-armbåndssæt er tænkt som et sødt og nemt kunsthåndværksprojekt, som gør børn i stand til at designe deres egne smykker sammen med deres bedste ven. De kan omdesigne dem, præcis som de vil, når som helst.

Seje armbånd til alle
Dette venskabsarmbåndssæt indeholder 2 justerbare remme med plads til en enkelt række mosaikker. Armbåndene er i orange og blågrøn og passer til både store og små håndled. Sættet indeholder 32 farvede og specialdekorerede mosaikker med et smart, moderne rejsetema. Drenge og piger kan bruge de medfølgende idéer til at dekorere armbåndene eller finde på deres egne looks.

Tilbehør til børn, der elsker kreativt sjov
Glæden ved dette kunstprojekt er børns mulighed for at udsmykke armbåndene, præcis som de har lyst, og derefter dele dem med venner. De kan mikse og matche med deres venners designs og samtidig gøre armbåndene helt unikke. Dette sæt er en fremragende gave til jul, ferietid eller enhver anden anledning.

  • Giv en ung designer en sjov oplevelse med at lave venskabsarmbånd med LEGO DOTS sættet Eventyr-armbånd (41918), der findes i begrænset oplag, og som indeholder 2 justerbare remme og 32 mosaikker. Legen starter, når posen åbnes!
  • Masser af seje designidéer! Børn kan styrke deres følelse af selvudfoldelse, når de dekorerer og deler de justerbare armbånd ved at følge de medfølgende mønstre eller finde på deres helt eget unikke look.
  • Disse farverige mosaikker kan kombineres med andre sæt for at dele kreativt sjov med venner. Børn kan også bruge mosaikker fra LEGO DOTS pakken Ekstra DOTS – serie 2 (41916) til at give deres gør det selv-armbåndssæt endnu mere liv.
  • Alle fans af gør det selv-projekter og kunsthåndværk vil elske dette kreative sæt. Armbåndene og de farverigt udsmykkede mosaikker vil være en fantastisk gaveidé til jul, ferie eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
  • Lille og bogstavelig talt bærbart legetøj. Armbåndene er hver over 20 cm lange fra top tilbund, og dermed kan dette sjove gør det selv-armbåndssæt give unge designere mulighed for at øve sig på deres kreationer og derefter dele eller gå rundt med dem.
  • Kraften i et barns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativitet! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns kreative byggeevner og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
  • Åbn posen, og lad alt det sjove begynde ved at udsmykke armbåndene. Enkel inspiration gør designprocessen til en leg, så børn kan opleve stoltheden ved at bygge et unikt stykke tilbehør helt selv og samtidig opleve masser af kreativt sjov.
  • Lad børn skabe sejt kunsthåndværk med LEGO DOTS sæt. Dette smarte gør det selv-armbåndssæt rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.
  • LEGO byggeklodser og mosaikker overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO klodser og mosaikker bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeLEGO > LEGO Dots
SKU41918
EAN5702016668612
© Legeland.dk