Lego Dots 41934 Armbånd med Stjerneskin

Armbånd med stjerneskin fra Lego Dots, og de er helt perfekt til magi- og stjerne fans. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Fans af magi, mystik og stjerner vil elske at designe LEGO DOTS sættet Armbånd med stjerneskin (41934)! Dette kreative legetøjssæt indeholder 2 smalle armbånd i blågrøn og lilla, der passer til alle størrelser håndled, samt 32 farverige mosaikker, bl.a. halvgennemsigtige runde specialmosaikker med stjerne- og stjernekort-motiv. Armbåndene er nemme og intuitive at lave, så børn kan dekorere dem efter deres tøj eller humør og give dem deres eget unikke præg.

Ingen forkert måde at lege på!
Glæden ved denne gør det selv-smykkesæt er børns mulighed for at udtrykke sig og udsmykke deres armbånd, præcis som de vil. Alt kan lade sig gøre med disse sjove armbånd, ligesom med alle de andre LEGO DOTS sæt – magien kommer fra barnets fantasi. De forskellige armbånd i serien er gode som gaver til fødselsdag eller enhver anden anledning, eller som uventet belønning.

  • Overrask et kreativt barn med det himmelske LEGO DOTS legetøjssæt Armbånd med stjerneskin (41934), og lad barnet drage ud på en sjov rejse med uendelige gør det selv-designmuligheder.
  • Vis unikke smykker frem! Børn kan styrke og finde deres egen stil, når de skaber disse 2 smalle, justerbare armbånd med de medfølgende 32 mosaikker. Legen starter, så snart posen åbnes!
  • Dette sæt rummer hurtig, fantasifuld kreativitet i sig selv. Børn kan også bruge mosaikkerne fra LEGO DOTS posen EkstraDOTS – serie 3 (41921) til at udvide deres designs med seje nye idéer.
  • Alle designfans vil elske denne kreative sæt. De holdbare armbånd, farverige mosaikker og specialmosaikker med motiv vil være en sjov gave eller belønning til børn fra 6 år.
  • Lille og totalt bærbart. Armbåndene er hver over 20 cm lange, og dermed er dette sæt perfekt til spirende designere, der gerne vil øve sig på deres kreationer og derefter gå rundt med deres yndlingsversion.
  • Åbn legetøjsposen, og sæt gang i den sjove udsmykning af de smalle armbånd. Den nemme inspiration gør det til en leg at designe, eller børn kan skabe deres egne mønstre igen og igen.
  • Giv børn en perfekt, kreativ gave med LEGO DOTS sæt. Disse smarte, selvlavede armbånd inspirer til ubegrænset design og hjælper med at opbygge børns kreativitet og selvtillid gennem sjov leg.
  • LEGO DOTS sæt rummer ubegrænset kreativitet og opmuntrer børn til at finde deres egen stil ved at designe og omdesigne smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.
  • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeLEGO > LEGO Dots
SKU41934
EAN5702016915891
© Legeland.dk