LEGO Duplo 10913 Kasse med klodser

Supersej kasse med klodser i mange forskellige farver fra Lego Duplo!  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 499,-
LÆS MERE >>

Dette sjove legetøj styrker børns udvikling og er fyldt med klodser og elementer, der inspirerer de mindste til at udforske fysisk kreativitet og fantasifuld leg. Velkendte genstande stimulerer unge hjerner, og farverige former lægger op til sjovt byggeri uden grænser, så dette LEGO DUPLO startsæt er den perfekte måde at inspirere alle små byggere på. Lærerigt legetøj til de mindste! Inde i den robuste opbevaringsboks finder du en bil med bevægelige hjul, et tag, vindue, blomster, brød, DUPLO menneskefigurer, klodser med tallene 1, 2, 3 ... sammen med et udvalg af originale klodser i en regnbue af indbydende farver. Når forældre deler glæden ved at sætte klodser og elementer sammen i de endeløse fantasifulde legemuligheder, oplever de på nærmeste hånd deres lille byggers vigtige udviklingsmæssige milepæle. Fantastisk gave til førskolebørn! DUPLO legesæt giver spirende byggere ubegrænset leg og selvudfoldelse mellem hænderne. De farverige elementer er nemme at holde om og sætter gang i små børns fantasi, og de er sikre, rene og nemme at tage med, uanset hvor turen går hen. 
Når din lille bygger skaber og leger med den småbørnsvenlige blanding af LEGO DUPLO klodser og elementer, udvikles den kreative tankegang og evnerne til problemløsning, den rumlig-visuelle bevidsthed og finmotorikken.
Indeholder 65 farverige klodser samt velkendte elementer, der stimulerer små børns sind, bl.a. en bil med bevægelige hjul, et tag, vindue, blomster, brød, DUPLO menneskefigurer og klodser til at lære tallene 1-2-3.
Når forældre og omsorgspersoner deler glæden ved at sætte klodser og elementer sammen for at skabe endeløse fantasifulde legetøjsgenstande og legemuligheder, oplever de deres lille byggers vigtige udviklingsmæssige milepæle.
Med sikre, farverige og børnevenlige klodser og elementer er dette lærerige legetøj til de mindste en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 1½ år.
Alle de fængslende farver, former, genstande, personer og tal kan nemt gemmes i den flotte LEGO DUPLO boks. Kombiner dem med andre DUPLO sæt for at få endnu mere fantasifuldt sjov.
Dette byggelegetøj drives udelukkende af børns fantasi – der kræves ingen batterier! Fysisk legetøj, der ikke bruger batterier, styrker børns finmotorik og evner til problemløsning og giver dem kreativ kontrol direkte mellem hænderne.
Åbn opbevaringsboksen, så den fantasifulde leg kan komme i gang med det samme! En enkel vejledning rummer inspiration til forældre og småbørn – og når børn først begynder at bygge, stopper den fantasifulde leg aldrig!
LEGO DUPLO legesæt er fremragende gaver til førskolebørn. De giver børns fantasi næring, inspirerer til åben leg og giver små børn udviklingsmæssige fordele.
LEGO DUPLO startsæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er nemme for små hænder at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969!
Hos LEGO Koncernen tester vi selv vores LEGO DUPLO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at alt DUPLO byggelegetøj altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Alder: 1,5 + år

I alt 65 dele

KategoriLegetøj > Konstruktion > Førskole
MærkeLEGO > LEGO Duplo
SKU10913
EAN5702016617740
© Legeland.dk