Lego Duplo 10953 Enhjørning

Enhjørningen fra Lego Duplo er helt perfekt til de små børn som elsker at sætte sammen. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Overrask et barn med det søde og farverige LEGO DUPLO sæt Min første enhjørning (10953). Dette alsidige legetøj omfatter farverige former, der er perfekte for små hænder at gribe, sætte sammen og trække.

Lege- og læringslegetøj med enhjørningetema
Inspirer de mindste til fantasifuld leg, mens de udvikler grundlæggende byggefærdigheder og lærer om former og farver. De småbørnsvenlige elementer er nemme at sætte på og tage af vognene, så enhjørningetoget er fyldt med legemuligheder. Sættet indeholder byggekort med billeder i faktisk størrelse af modellerne, så børn kan holde klodserne over billedet, mens de bygger og lærer om farver og former med deres forældre. For at få endnu mere sjov kan toget sættes sammen med andet hjulbaseret DUPLO legetøj.

Fysisk læringslegetøj til små børn
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn sjov, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO legesæt kan forældre og børn dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle, mens de nyder at lege sammen.

  • Overrask et barn med den søde og farverige LEGO DUPLO Min første enhjørning (10953). Dette alsidige legetøj indeholder sjove former, der er perfekte for små hænder at samle op, sætte sammen og trække af sted med.
  • Indeholder en enhjørning, der kan bygges, 2 stjerner, en regnbue og 2 skubbe-"togvogne" med hjul. Alle former har superglatte hjørner og er perfekte for små hænder at samle op og sætte sammen.
  • Børn udvikler finmotorik og lærer om farver og former, mens de bygger og leger med deres forældre og omsorgspersoner.
  • Dette skønne og holdbare legesæt vil være en fremragende gave til børn fra 1½ år til fødselsdag, jul eller "bare fordi".
  • Modellen er over 13 cm høj, 23 cm lang og 6 cm bred. Perfekt for små hænder at samle op og lege med.
  • Indeholder byggekort, der viser billeder af modellerne i naturlig størrelse. Børn kan sætte klodserne over billedet, mens de bygger, og omsorgspersoner kan hjælpe deres barn med at lære om farver og former.
  • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre og omsorgspersoner kan dele med deres små guldklumper.
  • LEGO DUPLO legesæt lever op til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
  • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste standarder for børns sikkerhed.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Førskole
MærkeLEGO > LEGO Duplo
SKU10953
EAN5702016911107
© Legeland.dk