Lego Friends 41449 Andreas Families Hus

Besøg LEGO Friends Andrea og hendes familie i deres detaljeret og flotte hus. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

LEGO Friends Andreas families hus (41449) er en gave, der bliver bemærket. Dette luksuriøse legesæt er fantastisk detaljeret, lige fra solpanelerne på taget til det lille keyboard i garagestudiet, og det vil glæde fans af LEGO Friends og alle venner, der kommer for at lege.

Masser af værelser
Børn kan hænge ud på Andreas værelse eller lave cupcakes i køkkenet med det søde køkkenudstyr. Der er en hjerteformet pool og et sejt garagestudie med musiklegetøj, hvor Andrea og hendes venner kan lave et show for hele nabolaget! På taget er der solpaneler, som hjælper familien med at leve på moderne vis, og øverste etage kan tages af, så små fingre kan udforske alle detaljerne.

Så mange roller at spille!
Sættet indeholder 5 LEGO Friends minidukker – bl.a. Andreas lillesøster Liz, en mikrodukke, der er ny i januar 2021 – så børn kan udspille LEGO familieliv på utallige måder. Introducer børn til Heartlake, hvor de kan finde en bedste ven, der er ligesom dem selv!

  • Overrask små byggere med det 3-etagers LEGO Friends sæt Andreas families hus (41449). Børn kan udforske de seje detaljer og udspille scener fra familielivet inden for murene af dette legesæt af høj kvalitet.
  • Med 5 LEGO Friends minidukker indeholder dette smukt designede sæt en hel familie af figurer, som kan inspirere til ubegrænset rolleleg med familietema – bl.a. en mikrodukke, der er ny i januar 2021.
  • Børn kan opføre et musikshow for naboerne fra studiet i garagen, hænge ud på Andreas værelse, lege, at de tager en dukkert i poolen, eller forberede et måltid i det moderne køkken-alrum.
  • Miljøbevidste børn vil elske, hvordan dette hus er indrettet til fremtiden, takket være solpanelerne på taget. Som alle andre LEGO Friends hussæt omfatter det masser af cool tilbehør.
  • Sættet er smart designet til at gøre legen nemmere. Den øverste etage kan tages af for at give adgang til etagen nedenunder, og i køkkenet kan arbejdsområdet svinges ud, så små fingre kan komme ind og lege.
  • Er du på udkig efter en fødselsdagsgave, der kan imponere et barn, der er vild med dukkehuse? Drenge og piger fra 6 år vil elske at pakke dette legetøj af høj kvalitet ud og dele de sjove oplevelser i legehuset med deres venner.
  • Denne kreative gave er over 20 cm høj, 26 cm bred og 12 cm dyb og vil være en iøjnefaldende udstillingsgenstand uden at fylde for meget.
  • Introducer trendsættende børn til den imødekommende LEGO Friends verden, hvor alle bliver inkluderet, og hvor alle passer ind.
  • Dette LEGO hus-legesæt lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at klodserne deri er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • Klodserne og komponenterne i dette minidukkehus er testet til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeLEGO > LEGO Friends
SKU9-41449
EAN5702016916133
© Legeland.dk