Lego Friends 41665 Stephanies Katteboks

Lego Friends pakken Stephanies Katteboks indeholder en overraskelse.  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Styrk børns kærlighed til dyr med LEGO Friends sættet Stephanies katteboks (41665). Inde i dette bærbare legetøj finder drenge og piger en LEGO Friends minidukke af Stephanie og en figur af hendes kat i 1 af 4 farver.

Kompakt dyrepleje
Lad børn nyde sjov rolleleg, hvor de leger, at de passer katten, som om det var deres helt eget kæledyr. De kan forsøge at forhindre legetøjskillingen i at klatre i træet og genere fuglen ved at lokke den tilbage til sin kattelegeplads. LEGO Friends bokse erden perfekte rejsekammerat. Alle elementerne kan fastgøres til det bærbare legetøjs bund – ikke flere manglende dele! På værelset ser denne fødselsdagsgave til børn flot ud, når den vises frem, takket være de søde katteører og de u-mis-kendelige kattetræk.

En verden af sjov med Friends
Børn kan udforske deres interesser med hjælp fra LEGO Friends pigerne. Det populære Heartlake-legetøj omfatter realistiske detaljer, søde dyr og relaterbare figurer, som børn vil opdage er ligesom dem selv.

  • Giv det bærbare LEGO Friends legetøjssæt Stephanies katteboks (41665) som improviseret gave. Det er fremragende at tage med til en legeaftale, og det ser også sødt ud, når det vises frem på værelset.
  • LEGO Friends bokse rummer masser af sjov på begrænset plads. Inde i denne er en LEGO Friends minidukke af Stephanie, en kattefigur i en hemmelig farve, en fugl og en kattelegeplads, der kan bygges.
  • Børn kan lege med elementerne uden for boksen eller pakke dem sammen for at få sjov på farten.
  • En skøn og kreativ "bare fordi"-gave til børn fra 6 år, der elsker at lege med dyrelegetøj. Disse enkle modeller er et fantastisk første skridt ind i det spændende univers af sjovt LEGO byggeri.
  • Boksen er over 7 cm høj og 8 cm bred, og det søde kattedesign sikrer, at børn gerne vil have dette bærbare legetøj stående fremme på værelset.
  • Introducer børn til LEGO Friends Heartlake-verdenen, et sted med spændende og fantasifuld leg, hvor børn kan finde personligheder, der er "ligesom dem" – og hvor alle er velkomne.
  • Byggekomponenterne i dette nye legetøj lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • Klodserne og komponenterne i denne kreative LEGO Friends gave er testet til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Byliv
MærkeLEGO > LEGO Friends
SKU41665
EAN5702016915464
© Legeland.dk