LEGO Harry Potter 75968 Ligustervænget nr 4

Er dit barn vild med Harry Potter, så er dette LEGO sæt lige noget for dem! Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Varer købt i november og december kan returneres til og med 31. januar!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

LEGO Harry Potter Ligustervænget nr. 4 fører børn ind i et af de mest berygtede huse i alle Harry Potter-filmene.

Legetøjshus med minifigurer og magiske filmscener
Harry Potter-fans vil få endeløst sjov med minifigurerne af Harry, Ron Weasley , Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley og Dobby . De kan nyde fantasifuld leg overalt i det fuldt udstyrede 2-etagers hus, bl.a. med at finde Harrys hemmelige pulterrum under trappen og aktivere strømmen af optagelsesbreve fra Hogwarts gennem postkassen.

Samlerlegetøj med flyvende Harry Potter-bil
Den magiske spænding fortsætter udendørs, når Ron dukker op ved vinduet ovenpå med den flyvende Ford Anglia. Børn kan åbne bagagerummet for at fastgøre en kæde til dens krog, og kort efter bliver vinduet trukket ud, og Harry undslipper!

Vælg den bedste Harry Potter-gave
Hvis du er på udkig efter det bedste legetøj til børn, rummer LEGO Harry Potter-gaver endeløst fantasifuldt sjov med samlerminifigurer samt fantastiske detaljer og funktioner.

  • Børn kan genskabe alle de utrolige begivenheder, der sker i Dursley-familiens hjem på Ligustervænget, og med så mange minifigurer og sjove funktioner til at inspirere dem, kan de skabe deres egne endeløse Harry Potter -eventyr.
  • Indeholder 6 minifigurer – Harry Potter , Ron Weasley , Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley og Dobby – uglen Hedvig, en flyvende bil med tag, døre og bagagerum, der kan åbnes, samt masser af autentisk tilbehør.
  • LEGO Harry Potter Ligustervænget nr. 4 genskaber masser af spændende filmscener, bl.a. Harrys pulterrum under trappen, post, der strømmer ind fra pejsen, og Harrys flugt i den flyvende Ford Anglia.
  • Dette dukkehuslegesæt vil inspirere og underholde drenge og piger fra 8 år. Samlerbyggelegetøjet inspirerer til fantasifulde historier og rollelege med minifigurer og meget mere fra Harry Potter -filmene.
  • Huset er over 17 cm højt, 16 cm bredt og 12 cm dybt, og bilen er over 12 cm lang. Det store størrelsesforhold og de autentiske detaljer gør dette legesæt ideelt til fremvisning samt til fysisk leg.
  • Dette byggelegetøj til børns Harry Potter -samling bruger ikke batterier. Børnene kan nyde fysisk sjov og kan lege hvor som helst, når som helst, selv eller sammen med venner og familie.
  • Der medfølger enkel og klar vejledning for at sikre, at børn kan komme i gang med at bygge og lege med det samme. Og når de udforsker dukkehussættet, vil små sind blive inspireret til at finde på endeløse fantasifulde legemuligheder.
  • LEGO Harry Potter legetøj er fantastiske gaver til børn, der søger den bedste måde at gøre filmene levende på! LEGO Harry Potter legesæt er fyldt med yndlingsfigurer, væsner og steder og giver børn magien mellem hænderne.
  • LEGO legesæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at hver byggeklods er af ensartet kvalitet, kompatibel og perfekt at sætte sammen og skille ad hver gang – intet behov for magi! – og sådan har det været siden 1958.
  • Du kan stole på, at LEGO klodser og elementer er 100 % sikre for dit barn. De bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder verdens højeste sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Byliv
MærkeLEGO > LEGO Harry Potter
SKU75968
EAN5702016616682
© Legeland.dk