Lego Creator 10265 Ford Mustang

Byg og tilpas din helt egen Ford Mustang fra 1960'erne med LEGO Creator Expert. Icons serien. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

LEGO Icons/Creator Expert Ford Mustang (10265) er et specielt byggeprojekt for voksne so er vilde med Lego - og måske har en forkærlighed for ikoniske amerikanerbiler?

Oplev magien ved en ikonisk amerikansk muskelbil fra 1960'erne med denne LEGO Icons / Creator Expert Ford Mustang, der har mørkeblåt karrosseri med hvide racerstriber, luftindtag på motorhjelmen, klistermærke med påtrykt mustang-kølergitter, GT-emblemer og fælge med 5 eger og dæk med stærkt vejgreb. Denne autentiske model er udviklet med input fra Ford og omfatter en række valgfrit tilbehør, du kan anvende til tilpasning, bl.a. et udvalg af nummerplader, turbolader, anderumpespoiler bagtil, store udstødningsrør, frontspoiler og lattergastank. Du kan oven i købet justere højden på bagakslen og få et ekstra sejt udseende! Fjern tagpanelet, eller åbn dørene for at få adgang til det detaljerede interiør, der omfatter smukke sæder, radio, fungerende styring og gearskifte i midterkonsollen. Opbevar ting i bagagerummet, eller løft motorhjelmen for at afsløre en detaljeret, stor 390 V8-motorblok med batteri, slanger og luftfilter. Dette avancerede byggesæt er designet til at give en udfordrende og berigende byggeoplevelse fuld af nostalgi, og det er velegnet til at stille frem derhjemme eller på kontoret.

  • Autentisk model af en Ford Mustang fra 1960'erne med mørkeblåt karrosseri med hvide racerstriber, luftindtag, fælge med 5 eger og dæk med stærkt vejgreb samt et udvalg af tilpasningstilbehør.
  • Åbn dørene, eller fjern tagpanelet for at få adgang til det detaljerede interiør med smukke sæder, radio, gearskifte i midterkonsollen og fungerende styring.
  • Åbn bagagerummet for at opbevare ting, og løft motorhjelmen for at afsløre en detaljeret Ford Mustang V8-motor med batteri, slanger og luftfilter.
  • Klistermærke med påtrykt mustang-kølergitter og 2 GT-emblemer.
  • Tilpas den flotte Ford Mustang med den medfølgende turbolader, anderumpespoiler bagtil, store udstødningsrør, frontspoiler og lattergastank.
  • Vælg blandt flere forskellige nummerplader.
  • Løft motorhjelmen for at se de realistiske motordetaljer.
  • Juster højden på bagakslen, og få et ekstra sejt udseende!
  • Specialelementer, der er nye i marts 2019 : fælge med 5 eger, 2x8-klods med bue, 1x3-mustang-logoflise, 2x4-bue med "GT"-emblem.
  • Modellen er over 10 cm høj, 34 cm lang og 14 cm bred.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Køretøjer
MærkeLEGO > LEGO Icons
SKU10265
EAN5702016368260
© Legeland.dk