Lego Creator 10274 Ghostbusters ECTO-1

Lego Icons Ghostbusters ECTO-1 bilen i fedt og velkendt retro design. Sjovt Lego byggesæt til voksne. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Kender du en fan af Ghostbusters, eller måske du selv er? Så er LEGO Icons / Creator Expert Ghostbusters ECTO-1 lige noget for dig. Sæt alt omkring dig på pause, og slap af mens du bygger den seje bil fra Ghostbusters filmen.

Uhyggeligt flotte detaljer
ECTO-1 modellen er baseret på bilen i filmen Ghostbusters: Afterlife og har fungerende styring, faldlem, spøgelsesfælde, sæde til skytte, der kan svinges ud, protonrygsæk og seje detaljer fra den oprindelige bil, såsom det ikoniske Ghostbusters logo.

Et byggeprojekt til dig
Du behøver ikke at have en hel samling LEGO icons sæt for at nyde dette bygbare modelbilsæt. Du har bare brug for noget bordplads og måske et par sange fra Ghostbusters til at spille i baggrunden. Dette LEGO bilsæt er en del af en samling LEGO icons byggesæt til voksne, der elsker godt design. Det er også en god Ghostbusters gave til dig selv eller en modelbilbygger i dit liv, der er på udkig efter sit næste projekt.

  • Det ultimative ECTO-1-byggesæt til fans af LEGO klodser og Ghostbusters, der gerne vil bygge deres næste modelbil eller bare slappe af med et fordybende hobbyprojekt.
  • Dette er ikke et Ghostbusters legetøj. Det er et bilsæt til voksne med fungerende styring, faldlem med spøgelsesfælde, sæde til skytte, der kan svinges ud, samt en bevægelig spøgelsesdetektor og andet paranormalt detektorudstyr.
  • Er du typen, der går op i detaljer? Med elementer som en buet forrude, modulært rat og klods med Ghostbusters logo vil dette autentiske detaljerige sæt se flot ud i hjemmet eller på kontoret.
  • Denne ECTO-1-modelbil er ideel til både Ghostbusters fans og LEGO fans og garanterer timevis af sjov og en byggeoplevelse, der vil appellere til voksne. Det er en perfekt gave til alle, der vil elske at bygge en modelbil.
  • ECTO-1 er over 22,5 cm høj, 47 cm lang og 16,5 cm bred og spækket med autentiske detaljer, som du vil være stolt over at vise frem.
  • Denne bygbare model kræver ikke batterier – den drives af ren ektoplasma (okay, det var bare for sjov).
  • Ud over en trinvis vejledning til at bygge modellen indeholder byggevejledningen i coffee table book-stil designdetaljer samt historien om ECTO-1 (kun på engelsk. Udgaver på andre sprog kan downloades på LEGO.com/ecto-1-book).
  • En del af en serie inspirerende LEGO byggesæt, der er designet til LEGO byggefans og hobbyentusiaster, som elsker smukt design og elegant arkitektur.
  • LEGO byggeklodser overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO klodser og elementer testes omhyggeligt for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at denne mindeværdige model er lige så robust, som den er smuk.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Køretøjer
MærkeLEGO > LEGO Icons
SKU10274
EAN5702016668018
© Legeland.dk