Lego Creator 10280 Blomsterbuket

Utroligt smuk og fin blomsterbuket fra Lego Creator Expert / icons serien. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Har du en speciel i tankerne? Så glæd og overrask vedkommende med denne super smukke og unikke blomsterbuket fra Lego icons / Creator Expert.

Det er altid en fornøjelse at give og modtage smukke blomster. Hvis du er på udkig efter en helt anderledes blomstergave, er den smukke LEGO icons Blomsterbuket (10280) lige sagen. Uanset om du vil forkæle en, du holder af, eller er på udkig efter dit næste kreative projekt, giver dette modelbyggesæt med en blomsterbuket dig mulighed for at slappe af, trække stikket og skabe noget vidunderligt. Når den imponerende blomsterudstilling er bygget færdig, vil den give et strejf af sjov og farve til ethvert lokale. De justerbare stængler gør det nemt at tilpasse arrangementet til enhver vase eller beholder.

Sammensæt blomster som en professionel
Hver detalje i buketten er lavet af LEGO komponenter – som alle kan tilpasses og tilsammen skabe en unik udstillingsgenstand. De fleste af blomsterne har kronblade, der kan sættes i flere positioner, så du kan have det sjovt med at designe forskellige arrangementer. Skil stænglerne ad, og sæt dem sammen på nye måder for at justere blomsternes højde og form. Dette sæt indgår i samlingen LEGO Botanical til voksne og omfatter adskillige elementer, der er lavet af plantebaseret plast fremstillet af sukkerrør fra bæredygtige kilder.

LEGO Icons byggesættet Blomsterbuket (10280) vil være en unik gave eller et afstressende projekt, der bliver til en smuk blomsterudstilling lavet udelukkende af LEGO elementer. Bemærk: Vase medfølger ikke.

Denne blomsterbuket omfatter en spændende variation af farver og interessante former, inspireret af ægte blomster såsom roser, løvemund, valmuer, asters, margeritter og græsarter.

Lad fantasien blomstre med tilpasningsvenlige elementer. Sæt kronblade og blade i den ønskede position, og tilpas derefter stænglernes længde for at skabe vidunderlige arrangementer til hjemmet.

Er du på udkig efter de bedste gaver til fødselsdage, bryllupsdage eller andre særlige lejligheder? LEGO icons sættet Blomsterbuket vil være en ganske særlig og usædvanlig gave til venner, særligt udkårne eller dig selv – når som helst på året.

Stænglerne har mange forskellige længder. Som eksempel er "løvemunden" med den lige stilk over 36 cm høj.

Som den første LEGO Blomsterbuket nogensinde indeholder dette sæt et væld af nye farver og former, som voksne LEGO fans vil elske.

Blomsterne er skabt af over 17 usædvanlige LEGO elementer med realistiske former og farver for at skabe et uventet udseende, der helt sikkert vil fange folks opmærksomhed.

Den flotte LEGO Blomsterbuket er en del af samlingen LEGO Botanical. Denne revolutionerende samling omfatter adskillige elementer, der er lavet af plantebaseret plast fremstillet af sukkerrør fra bæredygtige kilder.

LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.

LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeLEGO > LEGO Icons
SKU10280
EAN5702016913767
© Legeland.dk