Lego Ninjago 71730 Episk Kampsæt Kai mod Skulkinkriger

Leg med ninjaen Kai og kæmp mod ærkefjenderne Skulkinkrigerene fra Lego Ninjago.  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Lad børn udspille ultimative kampe på godt og ondt mellem helten Kai og hans ærkefjende Skulkin-krigeren med legesættet Episk kampsæt – Kai mod Skulkin-kriger (71730). Dette ninja-kamplegetøj indeholder en sej, roterende platform og et lille klodsbygget tempel, og det vil være en fremragende gave, som kan inspirere børn til at nyde timevis af fængslende rolleleg.

Alt, hvad børn skal bruge til fantasifuld leg
Dette bygbare legetøj indeholder 2 minifigurer: en Kai, der er ny i januar 2021, og en Legacy-Skulkin-kriger fra sæson 1 og 2 af LEGO NINJAGO tv-serien, og de medfølgende 4 røde våben giver kamplegen en ekstra dimension.

Det bedste bygbare legetøj til kreative børn
NINJAGO-legesæt inspirerer børn til at lægge deres skærme til side og nyde dristige eventyr i en fantasiverden. De vil elske at få værdifuld livserfaring og slå sig sammen med deres ninjahelte, når de leger med en spændende samling af ninja-legetøj, der omfatter mech-robotter, fly og drager.

  • Med LEGO NINJAGO Episk kampsæt – Kai mod Skulkin-kriger (71730) kan børn udspille spændende actionkampe mellem deres helt Kai og den onde Skulkin-kriger.
  • Dette ninja-legesæt indeholder 2 minifigurer: en Kai, der er ny i januar 2021, og en Legacy-Skulkin-kriger fra sæson 1 og 2 af LEGO NINJAGO tv-serien samt 4 røde våben.
  • Indeholder også et detaljeret tempel bygget af klodser og en cool kampplatform, hvor Kai kan hvirvle i aktion, og som kan bruges som et kraftfuldt våben til at vælte Skulkin-krigeren.
  • Med 61 elementer er dette legesæt en sjov byggeoplevelse for børn fra 6 år og en perfekt "bare fordi"-gave, som de får lyst til at lege med igen og igen.
  • Templet er over 3 cm højt, 12 cm bredt og 6 cm dybt – den perfekte størrelse til at lege med derhjemme eller tage med hjem til en ven for at få endnu mere sjov.
  • Genskab endnu større episke LEGO NINJAGO kampe med andre sæt: Zane mod nindroide (71731), Jay mod Serpentine-kriger (71732) og Cole mod spøgelseskriger (71733).
  • LEGO NINJAGO sæt inspirerer børn til at lægge skærmene væk og fordybe sig i en verden af fantasifuld leg, hvor de kan få vigtig livserfaring på eventyr med deres ninjahelte.
  • I mere end seks årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang. Der er ikke behov for ninjaevner!
  • LEGO byggeklodser lever op til verdens højeste sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeLEGO > LEGO Ninjago
SKU71730
EAN5702016912142
© Legeland.dk