LEGO Technic 42104 Racertruck

Vild 2-i-1 Racertruck fra Lego Technic!  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 499,-
LÆS MERE >>

En fantastisk modellastbil til børn, der elsker actionlegetøj. Din lille racerkører vil nyde at bygge denne LEGO Technic Racertruck (42104). Og det er bare begyndelsen! Byg den, træk tilbage, og se lastbilen drøne mod målstregen og genskabe spændingen på en rigtig løbsdag. Fantastisk legetøjslastbilssæt til racereventyr Denne modellastbil vil helt sikkert sætte gang i fantasien hos unge bilfans. En enorm udstødning og kæmpestor spoiler samt døre og motorhjelm, der kan åbnes, giver børn masser af muligheder for rolleleg. Og der er mere endnu! Med dette 2 i 1-plastmodelsæt kan børn ombygge trucken til en sej racerbil, så de får endnu flere muligheder for at udvikle deres nye byggeevner. Teknisk legetøj, der fyrer op under børns fantasi LEGO Technic er ideelt til byggefans, der ønsker en udfordrende byggeoplevelse med modeller, som er fyldt med realistiske detaljer. Hvert sæt indeholder en trykt vejledning, men dette sæt har også en digital Instructions PLUS-vejledning. Den er tilgængelig i den gratis LEGO Life app og rummer zoom- og drejeværktøjer, der giver byggere en følelse af succes.

  • Genskab spændingen fra racerbanen med denne actionfyldte pull-back-Racertruck. Den er perfekt til børn, der elsker racerbilslegetøj og kan ombygges til en 2 i 1-racerbil, når man ønsker en ny byggeudfordring.
  • Unge LEGO byggere vil elske at udvikle deres evner til problemløsning, når de skaber denne LEGO Technic lastbil (42104). Byg, ræs, og ombyg derefter 2 i 1-modellen for at få endnu mere sjov.
  • Det er nemt at sætte fart og action på med lastbilens pull-back-funktion, der slipper kræfterne løs. Den seje Racertruck omfatter en stor udstødning, enorm spoiler og blændende farvetema, der vil fryde bilfans.
  • Er du på udkig efter de bedste gaver til et lastbilselskende barn fra 7 år? Hvis barnet elsker at bygge og er klar til en ny udfordring, er dette et fremragende valg.
  • I færdigbygget tilstand er legetøjslastvognen over 17 cm lang, 8 cm høj og 9 cm bred, hvilket gør den til den helt rigtige størrelse til racerløb og rolleleg.
  • Racertrucken drives på smart vis af pull-back-motoren, og den bruger derfor ikke batterier, så den sjove action starter med det samme!
  • Der medfølger en trykt vejledning, så det er nemt for unge byggere at komme i gang. Denne LEGO Technic lastbil omfatter også den digitale Instructions PLUS-vejledning, der findes i den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets.
  • Introducer børn til en verden af byggesjov med LEGO Technic sæt. Med utrolige køretøjsdesigns og seje funktioner fortsætter den sjove leg med dette unikke legetøj, længe efter at modellen er bygget.
  • LEGO legetøjsbyggesæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at dette sjove legetøj er nemt at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO Technic byggesæt testes grundigt for at sikre, at alle byggesæt opfylder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Alder: 7+ år

I alt 227 dele

KategoriLegetøj > Konstruktion > Køretøjer
MærkeLEGO > LEGO technic
SKU42104
EAN5702016616439
© Legeland.dk