LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R

En gengivelse af den berømte Ducati Panigale V4 R i Lego klodser. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Stil, raffinement, ydeevne. Med sit betagende udseende indfanger denne LEGO Technic Ducati Panigale V4 R originalens ånd og design. Det er den første modelmotorcykel i LEGO Technic historien, der omfatter en gearkasse, så man kan udforske forskellige hastigheder og teknikker. Andre fantastiske funktioner omfatter styring, affjedring for og bag, der giver realistisk bevægelse, samt skivebremser for og bag.

Fantastiske detaljer fanger Ducati-ånden
Ducati-fans vil sætte pris på de mangeomhyggelige detaljer i denne fantastiske motorcykelmodel. Støtteben, udstødningsrør, vindskærm og instrumentbræt tilføjer de små detaljer, der gør dette modellegetøj til en så nøjagtig kopi af versionen i fuld størrelse. Og selvfølgelig skal det klassiske røde farvetema nok få pulsen til at stige hos enhver Ducati-fan.

Anbefalet alder: fra 10 år
Antal dele: 646

  • En gengivelse af den berømte Ducati Panigale V4 R, der kan bygges, udforskes og fremvises. LEGO Technic fans og motorcykelentusiaster vil elske denne fantastiske byggeudfordring.
  • Byg din egen Ducati Panigale V4 R for at få et unikt indblik i de detaljer og funktioner, der kendetegner denne ikoniske motorcykel. Omfatter også en 2-trins gearkasse – for første gang i en LEGO Technic motorcykel.
  • Genskab spændingen ved at eje en Ducati Panigale V4 R med affjedring for og bag, der giver modellen realistiske bevægelser. Det klassiske røde farvetema gør motorcyklen levende, med ægte italiensk flair.
  • Er du på udkig efter de bedste gaver til en fan af motorcykler? Dette sæt er et fantastisk valg. Det er også en fremragende udfordring for LEGO Technic fans fra 10 år, der vil blive begejstrede over at se, hvordan en motorcykel fungerer.
  • Denne iøjnefaldende model ser fantastisk ud, når den vises frem. Dens mål er designet, så den er en ægte gengivelse af virkelighedens model. Over 32 cm lang, 16 cm høj og 8 cm bred.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Køretøjer
MærkeLEGO > LEGO technic
SKU42107
EAN5702016616460
© Legeland.dk