LEGO Technic 42129 Firhjulstrukket Mercedez-Benz Zetros offroadtruck

Stort Lego Technic byggesæt med Mercedes lastbil der kan styres via app. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Stort Lego Technic byggesæt med app styret Mercedes Benz lastbil, drevet af 1 bluetooth styret smarthub, 3 store motorer og 1 mellemstor motor, der alle medfølger i sættet. Lego modellen af det firhjulstrukne køretøj kommer med realistiske funktioner og detaljer, der gør det til en ideel gave for kendere og fans af Mercedes og Lego.

Antal dele: 2110
Anbefalet alder: fra 12 år 
Batterier: kræver 6 x AA (medfølger ikke - se tillægsprodukter)

Alle, der elsker legetøj med kraftfulde lastbiler og entreprenørmaskiner, vil få masser af sjov ud af at bygge LEGO Technic modellen Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros offroadtruck. Denne lastbil er fyldt med realistiske funktioner og detaljer og rummer en fordybende byggeoplevelse for voksne og børn fra 12 år. Åbn førerhusets døre og motorhjelmen. Tjek den fungerende affjedring på alle 4 hjul, og åbn servicelugen for at inspicere gearkassen. Modellen har også en detaljeret motor med roterende kølerblæser. For første gang nogensinde i et LEGO Technic sæt har denne model differentialespærre. Lås og lås op for differentialerne med appen for at manøvrere lastbilen over ujævnt terræn.

Udforsk appen
Med denne model er byggeriet kun begyndelsen. Brug CONTROL+-appen til at teste denne mægtige maskine. Brug de forskellige skærme til at styre og betjene differentialespærren. Appens udfordringer betyder, at der er mange måder at lege på.

  • Fans af byggelegetøj vil elske at bygge deres egen version af Mercedes-Benz Zetros offroadtruck. Test alle dens seje funktioner ved hjælp af LEGO Technic CONTROL+-appen.
  • LEGO Technic modellen Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros offroadtruck er fyldt med autentiske detaljer såsom fungerende affjedring på alle 4 hjul, en detaljeret gearkasse og differentialespærre.
  • De realistiske designfunktioner omfatter klistermærker med racertema samt 2 brandslukkere. Brug flagene til at lave enforhindringsbane og teste lastbilens evner i forskellige terræner.
  • Dette er et fantastisk sæt, som voksne og børn fra 12 år kan nyde sammen. Det er også et fantastisk legetøj til unge LEGO byggere, der er på udkig efter en udfordrende byggeoplevelse.
  • Lastbilmodellen er over 21 cm høj, 48 cm lang og 19 cm bred.
  • Bruger 6 stk. AA-batterier (medfølger ikke). Batteriboksen kan nemt frakobles, så det er nemt at skifte batterier, når det er nødvendigt.
  • Denne app-styrede LEGO Technic lastbil drives af 1 x Bluetooth-styret smarthub, 3 x store motorer og 1 x mellemstor motor, som alle medfølger i sættet.
  • LEGO Technic byggelegetøj rummer en avanceret oplevelse for LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
  • LEGO Technic komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og passer perfekt sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Køretøjer
MærkeLEGO > LEGO technic
SKU42129
EAN5702016912845
© Legeland.dk