Märklin 72442 Bremsemodul

Märklin signalmekanisme med integrerede kredsløb til kontrolloret stop af tog.  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Dette er en Märklin signalmekanisme med integrerede kredsløb til kontrolleret stop af digitale lokomotiver med højeffektiv fremdrift. Dette modul har forbindelser til et to-aspekt farvesignal for de 3 nødvendige sporlængder for kontrolleret stop af et lokomotiv. 
Bremsemodulet betjenes enten med en k 83 dekoder eller med en 7272/72720 konventionel kontrolboks. Bremsemodulet kræver 3 elektrisk isolerede sporlængder i signalområdet. Den første del er et overgangsområde, som svarer til længden af en skiformet pickupsko (omtrent 70-90 mm) Den anden sporlængde er det faktiske bremseområde, hvor lokomotivet kommet til et kontrolleret stop. Længden på bremseområdet bestemmes af af indstillingen på bremseforsinkelse på lokomotivets dekoder. Den anden sporlængde skal være mindst 40-50 cm. 
Den tredje sporlængde er  et sikkerhedsafsnit, hvor driftsspændingen er slukket som i almindelige signalblokke. Dette forhindrer lokomotivet i at "løbe" utilsigtet igennem signalblokken. 
Bremsemodulet kan bruges til farvelys og semafor signaler. 
Lokomotiver med indbyggede digitale eller Delta elektroniske kredsløb uden kontrolfunktion stopper af og til i bremsesektionen eller endda i sikkerhedsafsnittet. Vi kan ikke fortælle dig hvordan hvert lokomotiv opfører sig og vi anbefaler derfor ikke at benytte 72442 bremsemodulet med lokomotiv dekodere, som ikke har en kontrolfunktion. 

Dimensioner: 100 x 54 x 22 mm 

KategoriHobby > Modeltog > Styreenhed
MærkeMärklin > Märklin styreenhed
SKU72442
EAN4001883724423
© Legeland.dk