Super Mario 3D World + Bowsers Fury Nordic Nintendo Switch

"Super Mario 3D World" til Nintendo Switch med ekstra eventyr. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Gør klar til mange timers sjove og spændende underholdning i Super Mario spiluniverset med "Super Mario 3D Worlds" til Nintendo Switch, som du her får med et ekstra eventyr i form af "Bowser's Fury".

  • Genre: Platform, Action
  • Antal spillere: 1-4
  • Udgiver: Nintendo
  • Sprog: Engelsk
  • PEGI: 7+ år.

I "Super Mario 3D Worlds" kan vælge at spille som Mario eller en af hans venner, der får til opgave at drage afsted på eventyr og redde Sprixie Kingdom, efter den onde Bowser har kidnappet kongerigets prinsesser. For at kunne redde prinsesserne skal du bevæge dig igennem en række forskellige baner, imens du kæmper mod farlige fjender og undgår forhindringer, og det hele bliver til en sand leg med hjælp fra de mange indbyggede power-ups, som giver særlige evner.

I eventyret "Bowser's Fury" ankommer Mario til Lake Lapcat, hvor en stærkere og mere magtfuld Bowser, end du tidligere har oplevet, er gået amok, og det er nu op til dig at hjælpe Mario og Bowser Jr. med at bekæmpe det farlige monster, men der er et twist. For alt omkring Lake Lapcat forestiller katte, så du skal passe på, at du ikke bliver distraheret af dets nuttethed.

KategoriGaming > Nintendo Switch > Spil
MærkeNintendo > Nintendo switch spil
SKU1173058
EAN0045496427306
© Legeland.dk