Lego 71029 Minifigur Serie 21

Mangler du en figur, er den her pakke Minifigur Serie 21 fra Lego perfekt til dig.  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Børn kan føje spændende legemuligheder til et hvilket som helst LEGO sæt med disse sjove, små stykker legetøj i LEGO Minifigures Serie 21 (71029). Denne serie er ny i januar 2021 og omfatter et fantastisk galleri af eksklusive LEGO personer og figurer, der kan samles og fremvises, eller som kan føre legen i spændende nye retninger.

Fantasifuldt galleri af figurer
Børn og voksne fans kan sige "hej!" til en række helt nye figurer i begrænset antal, nemlig kentaurkriger, skibbruden, fyr i mopskostume, biavler, mariehønepige, violinbarn, rumvæsen, rumbetjentfyr, fortidskriger, flypige, natklubsanger og paddlesurfer.

Overraskende og sjovt
Hver af de flot udformede, meget detaljerede minifigurer leveres i en forseglet "lykkepose" med et eller flere tilbehørselementer og en samlerbrochure, så det er en fantastisk lille gave, der vil få smilet frem på ethvert ansigt.

  • Flere LEGO legetøjspersoner og figurer! Sæt gang i endeløs leg med disse seje poser fra LEGO Minifigures Serie 21 (71029). En sjov lille gaveidé til børn og fans i alle aldre.
  • Hvad er der i posen? 1 ud af 12 unikke, bygbare figurer at opdage, samt et eller flere stykker tilbehør og en samlerbrochure. Et fantastisk supplement til enhver LEGO samling, og inspiration til ny leg.
  • LEGO minifigurer appellerer til alle drenge eller piger fra 5 år, inspirerer fantasien og hjælper dem med atopbygge kreativitet og selvtillid gennem leg på egen hånd eller sammen med venner.
  • Minifigurerne og tilbehøret er af høj kvalitet og fås i begrænset oplag – en perfekt og uventet gave.
  • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO elementer kastes, klemmes, vrides, opvarmes, bøjes, ridses og strækkes for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Byliv
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-71029
EAN5702016912104
© Legeland.dk