LEGO 75546 Minions i Grus laboratorium

Lego Minions legesæt med Grus kælderlaboratorie og to Minions figurer. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Tag forskud på Universel Studios kommende filmhit Minions: historien om Gru og dyk ned i Grus kælderlaboratorie med dine gule yndlingsfigurer. 

Lad Minions-fans slutte sig til deres yndlingsfigurer i Grus kælder. Med det bygbare LEGO legetøjslaboratoriesæt 'Minions i Grus laboratorium' får børnene en sjov oplevelse med at bygge Grus underjordiske tilholdssted. Alt det sjove fortsætter, når de leger med Minions-figurerne og tilbehøret for at genskabe scener fra filmen Minions: Historien om Gru.

Inspiration til unge opfindere
Der er masser for børn at opdage i dette bygbare legetøjssæt. De vil elske at se Minions-figurerne falde ned ad rutsjebanen, før de bruger rampen til at teste det køretøj, de har bygget. Minions-figurerne af Otto og Kevin, hegn- og værktøjstilbehør samt legetøjsbananerne sætter nemt gang i den kreative leg.

En berigende byggeoplevelse
Dette LEGO 4+-sæt giver børn fra 4 år en sjov måde at lære at bygge på. Og med Instructions PLUS er det ekstra sjovt at bygge denne model. Denne interaktive vejledning er tilgængelig i den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper selv yngre børn med at bygge selvstændigt.

Anbefalet alder: fra 4 år 
Antal dele: 87

KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-75546
EAN5702016619164
© Legeland.dk