LEGO DC Superhelt 76157 Wonder Woman vs Cheetah

Super sejt Wonder Woman VS Cheetah sæt, perfekt for den lille Avengers fan Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Unge superhelte kan genopleve Wonder Woman 1984-filmaction med LEGO DC byggesættet Wonder Woman vs Cheetah. Da Wonder Woman støder på sin ærkefjende, Cheetah, ved sendetårnet, er scenen sat til en episk kamp!

Wonder Woman mod Cheetah
Dette actionfyldte legesæt giver børn dobbelt så meget sjov. Nedenunder i bunkeren forsøger Max at trænge ind i tårnet, mens sendepanelerne drejer sig højt over ham. I mellemtiden konfronterer Wonder Woman og Cheetah hinanden. Med superseje detaljer og masser af muligheder for leg vil unge superhelte kunne opleve endeløst fantasifuldt sjov.

Populært minifigur-actionlegetøj fra LEGO DC
LEGO DC byg selv-legetøj lader børn udspille rollelege som deres yndlingssuperhelt i kampe mellem det gode og det onde for at redde verden! Med legendariske figurer og seje gadgets er LEGO DC byggesæt geniale som gaver til børn og kan inspirere til timevis af leg selvstændigt og i grupper.

  • Denne 2-sidede model omfatter en højteknologisk bunker og et drejeligt sendetårn. Når børn sender Wonder Woman og hendes ærkefjende, Cheetah, ind på scenen ... kan alt ske!
  • Minifigurerne af en bevinget Wonder Woman og Cheetah sikrer superhelteaction, mens minifiguren af Max er ved kontrolcenteret. Højt oppe drejer sendetårnet 360 grader samt op og ned.
  • Børn kan fastgøre minifiguren af Wonder Woman til den drejelige sender. Mens hun flyver rundtom tårnet, står Max ved kontrolelementerne. Da superskurken Cheetah ankommer, er det tid til en episk kamp!
  • Drenge og piger fra 7 år vil få spændende og fantasifulde eventyr ud af dette populære LEGO DC Wonder Woman-legetøj. En populær, actionfyldt gaveidé til alle unge superhelte.
  • LEGO DC sættet Wonder Woman vs Cheetah  er over 19 cm højt og 17 cm bredt og har en parabol, der er 20 cm bred, og dermed inspirerer sættet til fantasifuld leg i stor skala.
  • Dette Wonder Woman 1984 LEGO DC legesæt kræver ingen batterier, så børn kan nyde det, når de vil. Fysisk leg uden batterier styrker kreativ tænkning, fantasifuld rolleleg og evnen til problemløsning.
  • Er du på udkig efter et superheltelegesæt til et barn, der endnu ikke kender LEGO byggelegetøj? Dette legetøj med Wonder Woman og Cheetah indeholder en meget enkel vejledning, så børn kan komme i gang med at bygge og lege med det samme.
  • LEGO DC legesæt inspirerer til fantasifuld leg i grupper og selvstændigt,når børn genskaber yndlingsfilmscener, finder på deres egne historier og viser de fantastiske legesæt frem på deres værelse.
  • LEGO byggeklodser overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
  • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at hvert eneste byggesæt overholder de højeste internationale sikkerhedsstandarder for din lille superhelt.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-76157
EAN5702016619577
© Legeland.dk