Lego Disney 43185 Bouns båd

Den flotteste udsmykkede Bouns båd fra Lego Disney. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Kender du en som elsker Disney? Så vil Bonus båden fra Disney-filmen Raya og den sidste drage være den perfekte gave, eller udvidelse til samlingen. Båden garentere mange timers sjov og spænende leg.

Imponerende detaljer
Sættet indeholder en detaljeret båd udsmykket med store og små rejer, farverig platform, pagaj og faldlem, samt et kajområde med en lille markedsplads, en mindre båd til ongierne og masser af tilbehør og igangsættere.

En cool og unik gave
Dette sæt bringes til live af et barns fantasi og omfatter minidukkefigurer af Disneys Sisu i menneskeform og Boun samt 3 LEGO figurer af ongier. Det vil være en perfekt gave til børn, der gerne vil være med på de hotteste trends, og det styrker deres kreativitet og evner til rolleleg, når de udspiller filmscener eller selv finder på nye.

Inspirer en Disney-fans fantasi med det spændende LEGO ǀ Disney sæt Bouns båd (43185). Dette sjove sæt er fyldt med detaljer, funktioner og tilbehør, der kickstarter den kreative rolleleg.

Dette sæt, der er baseret på den nye Disney-film Raya og den sidste drage, indeholder en stor rejebåd, en mindre båd og et kajområde, minidukkefigurer af Sisu i menneskeform og Boun samt 3 LEGO figurer af ongier.

Dette sæt rummer 3 modeller, der kan inspirere børns fantasi, og det vil være en fantastisk tilføjelse til alle andre LEGO ǀ Disney sæt med Raya og den sidste drage-tema som en god udvidelse af legen.

En perfekt belønningsgave til drenge og piger fra 6 år. Fans af Disneys Raya og den sidste drage vil elske dette sæt med de smarte bygbare modeller, der inspirerer til fantasifuld rolleleg.

Bouns båd er fuld af fantastiske detaljer og er over 13 cm høj, 28 cm bred og 8 cm bred. Den er designet til at sætte gang i fantasien, mens børn bygger og leger med den igen og igen.

Helt enestående! Dette unikke sæt kan kombineres med andre LEGO ǀ Disney sæt og sætte fut i børns fantasi på spændende måder. Det vil også være en cool gave, som alle vennerne vil tale om.

Trykte byggevejledninger er gode, men de digitale Instructions PLUS-vejledninger er HELT fantastiske! Med appen LEGO Byggevejledninger kan selv små byggere zoome ind på og se modellerne, mens de bygger.

Lad børn fordybe sig i den fantastiske verden fra Disney-filmen Raya og den sidste drage med dette kreative LEGO ǀ Disney sæt, der giver børn mulighed for at udspille fantasifulde eventyr fra filmen.

LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.

LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-43185
EAN5702016746914
© Legeland.dk