Lego Dots 41910 Armbånd med is og gode venner

Det her glitrende is-nuttethed armbånd her fra Lego Dots har de sødeste farver og detaljer. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Kreativitet forude! Drenge og piger, der kan lide gør det selv-kunsthåndværkssæt, vil elske det brugertilpassede LEGO DOTS legetøj Armbånd med is og gode venner (41910), der findes i begrænset oplag! Dette gør det selv-armbåndssæt er et sødt kunsthåndværksprojekt, som gør børn i stand til at designe smykker med deres venner og derefter omdesigne armbåndene, præcis som de har lyst.

Glitrende is-nuttethed på et armbånd
Dette gør det selv-armbåndssæt indeholder 2 justerbare remme med plads til en enkelt række mosaikker. Armbåndene er i pastelgul og pink og passer til både store eller små håndled. Sættet omfatter 32 forskellige mosaikker, bl.a. mosaikker med tryk af bedårende pink glimmer og cool is. Drenge og piger kan bruge de medfølgende idéer til at dekorere armbåndene eller finde på deres egne looks.

Kreativt sjov til deling i posen
Dette kreative kunsthåndværkssæt giver børn mulighed for at tilpasse armbåndene til deres stil og dele dem med venner. De kan mikse og matche med deres venners designs eller gøre dem helt unikke – for med disse armbånd kan alt lade sig gøre! Dette sæt er en fremragende gave til jul, fødselsdage eller enhver anden anledning.

  • Giv et barn fornøjelsen ved at lave personligt tilpassede venskabsarmbånd med LEGO DOTS legetøjet Armbånd med is og gode venner (41910), der findes i begrænset oplag, og som indeholder 2 justerbare remme med plads til én række mosaikker samt 32 farverige mosaikker.
  • Et kreativt gør det selv-kunsthåndværkssæt! Børn kan styrke deres evner til selvudfoldelse, når de dekorerer og deler armbåndene ved at følge de medfølgende mønsteridéer eller finde på deres helt eget unikke look.
  • De farverige mosaikker i dette eller andre sæt er fantastiske at bruge som en del af en sjov oplevelse med venner. Børn kan også bruge mosaikker fra LEGO DOTS pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) til at sætte mere pift på deres søde venskabsarmbånd.
  • Alle fans af gør det selv-projekter og kunsthåndværk vil elske dette kreative sæt. De fleksible armbånd og farverigt udsmykkede mosaikker er en fantastisk gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
  • Lille og totalt kawaii (nuttet)! Armbåndene er hver over 20 cm lange, og dermed er dette bedårende gør det selv-armbåndssæt fantastisk til unge designere, der gerne vil tage deres kreationer med på farten og derefter dele eller gå rundt med deres favorit.
  • Kraften i et barns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativitet! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns evne til kreativt byggeri og fantasifuld leg og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
  • Åbn posen, og lad alt det sjove begynde ved at udsmykke armbåndene. Enkel inspiration er med til at gøre designprocessen til en leg, så børn kan opleve stoltheden ved at lave noget unikt helt selv og samtidig opleve masser af kreativt sjov.
  • Lad børn skabe kreativt kunsthåndværk med LEGO DOTS sæt. Dette smarte gør det selv-armbåndssæt rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.
  • LEGO byggeklodser og mosaikker overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO klodser og mosaikker bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-41910
EAN5702016667561
© Legeland.dk