Lego Dots 41921 Ekstra DOTS Serie 3

Masser af fine ekstra Lego Dots som kan udsmykke dit armbånd på en ny måde. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Børn og andre, der er vilde med design, vil elske posen Ekstra DOTS – serie 3 (41921) med superhemmeligt tema! Mosaikkerne kan kombineres med alle de forskellige LEGO DOTS sæt og giver børn mulighed for at udvide og ændre deres designs på nye måder, så de passer til deres tøj, humør eller værelsesindretning.

Ekstra kreativitet i en pose
Posen indeholder 107 farverige mosaikker, bl.a. med 3D-effekt af stjerner og diamanter, samt 10 særlige superhemmelige mosaikker blandt 16 mulige designs. Med dette sæt kan børn udsmykke deres eget armbånd eller værelse præcis så kreativt, som de har lyst.

Gør design og leg endnu sjovere
Glæden ved denne lille pose er børns mulighed for at bruge fantasien endnu mere, når de udsmykker deres LEGO DOTS sæt, så de kan mikse og matche med deres venner og lave deres egne unikke designs. Poserne vil være en sjov lille belønning eller hverdagsgave til et kreativt barn, eller som en overraskende ekstragave sammen med andre DOTS-sæt.

  • Boost ethvert barns kærlighed til lav selv-smykker og kreativitet med den seje LEGO DOTS pose Ekstra DOTS – serie 3 (41921), som inspirerer børn til at vise deres egen stil. Indholdet i posen er en del af overraskelsen!
  • Styrk et barns kreativitet og designevner med 81 samlermosaikker i 4 farver, 16 mosaikker med 3D-effekter af stjerner og diamanter og 10 mosaikker med hemmeligt motiv.
  • Mosaikkerne er gode til at dekorere alt fra armbånd til ting på værelset. Børn kan bruge mosaikkerne sammen med de andre DOTS-sæt eller et hvilket som helst andet LEGO sæt og tilpasse dem, som de vil.
  • Enhver fan af kreative DIY-projekter vil elske at åbne posen med Ekstra DOTS – serie 3 (41921). De nye farver og mosaikker med motiv vil være en sjov ekstragave eller "bare fordi"-gave til drenge og piger fra 6 år.
  • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Denne pose med farvemosaikker og mosaikker med motiv vil hjælpe med at opbygge børns kreative selvtillid, imens de har det sjovt.
  • LEGO DOTS sæt rummer ubegrænset kreativitet og opmuntrer børn til at finde deres egen stil ved at designe og omdesigne smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.
  • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-41921
EAN5702016914597
© Legeland.dk