Lego Dots 41932 Ekstra DOTS ? serie 5

Den fede Lego Dots pose indeholder 15 fede selvlysende mosaikker og andre fede ting. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Kreative og designglade børn vil elske denne pose med Ekstra DOTS – serie 5 (41932). De ekstra elementer med tropisk tema er beregnet til at fungere sammen med alle de forskellige LEGO DOTS sæt og lader børn udvide deres designs på sjove nye måder og ændre dem, så de passer til deres tøj, humør eller værelsesindretning.

Ubegrænset kreativitet og personlig stil
Posen indeholder 120 farverige elementer, bl.a. 15 selvlysende mosaikker samt 10 unikke elementer med vilkårligt motiv valgt blandt 16 mulige designs. Børn kan udsmykke deres værelse eller armbånd, som de vil, mens de udvikler deres kreativitet.

Cool og kreative vibes
Det gode ved denne lille pose er, at den giver børns fantasi frit løb, når de udsmykker deres LEGO DOTS sæt – de oplever spændingen ved at mikse og matche med vennerne og vise deres egne designs. Poserne vil være en sjov belønning eller hverdagsgave til et kreativt barn eller en uventet ekstragave, som børn kan bruge til at tilpasse andre DOTS eller LEGO sæt.

  • Overrask et barn, der elsker DIY-projekter, med en cool LEGO DOTS pose Ekstra DOTS – serie 5 (41932), som inspirerer børn til at skabe deres egen stil. Indholdet i posen er en del af den sjove overraskelse!
  • Giv et barn flere muligheder for kreativitet og design med 95 samlerelementer i forskellige tropiske farver, 15 selvlysende mosaikker og 10 (ud af 16 mulige) elementer med hemmeligt motiv.
  • Elementerne er ideelle til at dekorere armbånd eller ting på værelset på unikke måder. Børn kan bruge elementerne sammen med andre DOTS-sæt eller et hvilket som helst andet LEGO sæt og tilpasse dem, som de vil.
  • Fans af kreative DIY-projekter vil elske at åbne posen med Ekstra DOTS – serie 5 (41932). De friske farver og elementer med specialmotiver vil være en sjov ekstragave eller "bare fordi"-gave til drenge og piger fra 6 år.
  • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Denne pose med farvede elementer og mosaikker med motiv vil inspirere og opbygge børns kreative selvtillid, imens de har det sjovt.
  • LEGO DOTS sæt rummer ubegrænset kreativitet og inspirerer børn til at finde deres egen stil ved at designe og omdesigne accessories eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-41932
EAN5702016915877
© Legeland.dk