Lego Duplo 10958 Kreativ Fødselsdagsfest

Barnets kreativitet kommer til udtryk i denne fede kreativ fødselsdagsfest pakke fra Lego. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Det er tid til at fejre med LEGO DUPLO Classic-sættet Kreativ fødselsdagsfest (10958)! Dette alsidige legesæt er sprængfyldt med farverige klodser og elementer og rummer maksimal legeværdi.

Uendelige legemuligheder
Stimuler små børns fantasi og udvikling af færdigheder med LEGO DUPLO Classic-sættet Kreativ fødselsdagsfest. De underholdende læringsmuligheder slutter aldrig med denne farverige klodsblanding. Der er inspirerende modeller, som forældre og børn kan samle, samt alt andet, de kan forestille sig – lige fra at lave en fødselsdagskage og festmad til at bygge gaver og tal til tallege.

Lærerigt byggelegetøj til de mindste
LEGO DUPLO legesæt er fremragende gaver til små børn. Med farverige elementer, der er nemme for børn at holde, og som inspirerer fantasien og opmuntrer til leg uden facitliste, får førskolebørn kreativ kontrol direkte mellem hænderne.

  • Det skønne LEGO DUPLO Classic-sæt Kreativ fødselsdagsfest (10958) er sprængfyldt med farverige klodser og elementer, der introducerer små byggere til fysisk gør det selv-byggeri og legende læring.
  • Inspirer børns fantasi med 200 farverige klodser og sjove former, bl.a. en stjerne og en vandmelon. Der er så meget i dette alsidige byg selv-sæt, at børn aldrig får lyst til at stoppe med at lege og lære.
  • De børnevenlige klodser kan kombineres til en fødselsdagskage, gaver, festmad, tal og meget mere. Forældre kan hjælpe med at bygge de inspirerende modeller eller hvad som helst andet, de kan forestille sig.
  • Til alle fra 1½ år. Med elementer, der er nemme for små hænder at samle op og sætte sammen, er dette sjove og lærerige legetøj til de mindste en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag, andre anledninger eller "bare fordi".
  • Dette sæt med 200 elementer rummer ubegrænsede legemuligheder. Kombiner indholdet med andre LEGO DUPLO sæt for at få endnu mere sjov.
  • Enkel byggevejledning hjælper forældre og børn med at bygge en lang række fantasifulde modeller. Med så mange elementer, der kan inspirere kreativiteten, bliver det sjove fribyggeri lige så grænseløst som børns fantasi.
  • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan dele med deres små guldklumper.
  • LEGO DUPLO legesæt lever op til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er nemme forsmå fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969.
  • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste standarder for børns sikkerhed.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Førskole
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-10958
EAN5702016973594
© Legeland.dk