LEGO Super Mario 71365 Kødædende planterutsjebane Udvidelsessæt

Skønt Lego Super Mario udvidelsessæt med farlige kødædende planter. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Fans kan føje en udfordring med kødædende planterutsjebane til deres LEGO Super Mario univers og øve sig i at indsamle mønter med dette sjove udvidelsessæt (71365). Dette samler-legetøjssæt har en platform på skinner placeret på en vippe med kødædende planter i begge ender, en tidsblok til at optjene ekstra tid på banen til LEGO Mario (figuren medfølger ikke) samt figurer af goomba og koopa troopa, som skal besejres. Dette byggelegetøj er en fremragende gave til børn og er nemt at kombineremed Eventyr med Mario – startbane (71360), som indeholder LEGO Mario figuren og kan ombygges for at få nye muligheder for gameplay.

Gratis app
Den gratis app LEGO Super Mario omfatter Instructions PLUS-vejledning som hjælp til at bygge dette modul, samt forslag til kreative måder at bygge og spille på, og er en sikker platform til at dele idéer med andre fans.

Ubegrænset kreativ leg
LEGO Super Mario sæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden. Byggelegetøjet med startbane, udvidelsessættene og powerpakkerne giver fans mulighed for at bygge deres egne unikke baner.

  • Børn kan føje det geniale Kødædende planterutsjebane – udvidelsessæt (71365) til deres LEGO Super Mario Eventyr med Mario – startbane (71360) og konkurrere mod venner om at mestre den glidende vippeudfordring.

  • Dette samler-legetøjssæt omfatter en bygbar vippe med en platform på skinner, som LEGO Mario (figuren medfølger ikke) kan stå på. Spillerne skal vippe hurtigt for at vinde mønter, men skal samtidig holde sig fri af de kødædende planter i hver ende.

  • Tidsblokken i dette udvidelsessæt giver spillerne mulighed for at få mere tid på banen. Dette modul omfatter også legetøjsfigurer af goomba og koopa troopa, som LEGO Mario kan besejre for at vinde flere mønter.

  • Dette LEGO byggelegetøj med 217 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 7 år og kan inspirere dem til at skabe deres egne unikke baner og lære nye færdigheder for at blive bedre til at indsamle mønter.

  • Dette modul er over 12 cm højt, 27 cm bredt og 23 cm dybt i sin grundform og kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre LEGO Super Mario udvidelsessæt.

  • Dette kreative legetøjsbyggesæt bruger ingen batterier – det kommer til live, når det kombineres med LEGO Mario figuren i startbanen. Sættet omfatter klar vejledning, så børn kan bygge selvstændigt.

  • Den gratis LEGO Super Mario app indeholder digitale byggevejledninger og smarte visningsværktøjer samt foreslår kreative måder at lege på og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.

  • De samler-egnede LEGO Super Mario legetøjsbyggesæt bringer en ikonisk figur ind i den virkelige verden og giver børn og fans masser af muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe ubegrænsede udfordringer.

  • Man behøver ikke en superstjernes kræfter for at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad! De lever op til branchens højeste standarder for at sikre, at de er nemme at sætte perfekt sammen hver gang og altider robuste at bygge med.

  • LEGO byggeklodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet, opvarmet og grundigt analyseret for at sikre, at hvert eneste LEGO sæt lever op til de højeste sikkerhedsstandarder.

Alder: 7+ år.

KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-71365
EAN5702016618440
© Legeland.dk