LEGO Super Mario 71373 Bygge-Mario Powerpakke

Supersej Lego Super Mario powerpakke, der giver Mario evnen til at trampe. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

LEGO Super Mario spillere kan trampe sig til en højere score med denne Bygge-Mario powerpakke (71373). Når LEGO Mario er iført denne interaktive dragt, kan spilleren indsamle digitale mønter ved at få ham til at trampe på deres klodsbyggede bane. Dette byggesæt vil være et fremragende gavelegetøj til børn, der allerede har Eventyr med Mario – startbane (71360), som indeholder LEGO Mario figuren.

App-sjov
Der er illustreret byggevejledning i kassen og i den gratis LEGO Super Mario app. Appen udgør også en sikker platform, hvor børn kan dele deres kreationer med andre, og den rummer inspiration til kreative måder at bygge og spille på samt andre sjove funktioner.

Actionfyldte spil
De samler-egnede LEGO Super Mario legetøjssæt bringer en unik, ikonisk figur ind i den virkelige verden og styrker evnen til kreativ problemløsning. De modulopbyggede startbane- og udvidelsessæt samt powerpakker giver fans mulighed for at bygge deres egne baner til sjove konkurrencer med venner eller leg på egen hånd.

  • Børn kan nyde klods-trampende, møntindsamlende LEGO Super Mario gameplay med denne Bygge-Mario powerpakke (71373), der indeholder interaktiv dragt, som LEGO Mario kan have på.

  • Den bygbare dragt passer til LEGO Mario figuren, der medfølger i legetøjssættet Eventyrmed Mario – startbane (71360), og kan booste spillets muligheder.

  • Når LEGO Mario (figuren medfølger ikke) er iført dette bygbare dragt, kan spillere optjene digitale mønter ved at få ham til at trampe hårdt på LEGO klodser på den bane, de har skabt.

  • Dette LEGO byggesæt med 10 elementer vil være en fantastisk gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn og fans fra 6 år, idet det føjer endnu flere legemuligheder til deres Eventyr med Mario – startbane (71360) og udvidelsessæt.

  • Der findes andre LEGO Mario opgraderinger, som kan kombineres med startbanen og udvidelsessættene, bl.a. Ild-Mario powerpakken (71370), Propel-Mario powerpakken (71371) og Katte-Mario powerpakken (71372).

  • Dette sjove, kreative byggelegetøj bruger ingen batterier – bare føj dragten til LEGO Mario figuren fra startbanesættet for at aktivere. Pakken indeholder illustreret vejledning, så børn selv kan bygge uden hjælp.

  • Den gratis app LEGO Super Mario omfatter byggevejledning og inspiration til måder at spille på og udgør et sikkert miljø til at dele idéer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.

  • LEGO Super Mario samler-legetøjssæt bringer en unik, ikonisk figur ind i den virkelige verden og rummer ubegrænsede kreative udfordringer, der er fantastiske til konkurrencer med venner og familie eller leg på egen hånd.

  • Lige siden 1958 har LEGO klodser levet op til branchens højeste standarder, hvilket sikrer, at de er ensartede og kompatible. De passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang, så der er ikke brug for en superstjernes kræfter til at bygge!

  • LEGO byggeklodser og elementer testes og analyseres grundigt, så du kan være sikker på, at hvert eneste LEGO sæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Alder: 6+ år.

KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-71373
EAN5702016618525
© Legeland.dk