LEGO Super Mario 71389 Lakitu-skyverden - udvidelsessæt

Lego Super Mario udvidelsespakke med figurer og skyplatform. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Lego Super Mario konstruktionslegetøj med roterende skyplatform. Udvid din Lego Super Mario startbane med dette udvidelsessæt og se om du kan besejre Lakitu, ved at få figuren til at falde af skyen.

Antal dele: 484
Anbefalet alder: fra 7 år.

Giv børn en sjov udfordring til deres LEGO Super Mario univers med udvidelsessættet Lakitu-skyverden (71389). Det indeholder en roterende skyplatform, der kan snurres rundt for at få Lukita af ved at lade LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (medfølger ikke) glide frem og tilbage på skygliderne forneden. Sættet indeholder figurer af Lakitu, kugle-Bill og fuzzy, samt en tidsblok, der giver ekstra tid på banen. (Bemærk: Startbanesæt 71360 eller 71387 er påkrævet til interaktiv leg).

Samarbejde eller konkurrence
Børn kan spille selv, i hold eller mod en ven, der har en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur. Find byggevejledninger, kreativ inspiration og meget mere i den gratis LEGO Super Mario app.

Endeløse muligheder
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på. De bringer populære Super Mario-figurer ind i den virkelige verden og er ideelle gaver til børn, der gerne vil sætte trenden på legepladsen. Med startbaner, udvidelsessæt samt powerpakker kan fans bygge deres egne unikke baner.

  • Føj en skyhøj udfordring med optjening af digitale mønter til børns klodsbyggede LEGO Super Mario univers med udvidelsessættet Lakitu-skyverden (71389).
  • Indeholder LEGO figurer af 3 ikoniske Super Mario-fjender – Lakitu, en kugle-Bill og en fuzzy samt en tidsblok, der giver spillerne ekstra tid til at gennemføre banen.
  • Omfatter en roterende skyplatform, der drejes, når spillere lader LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurerne medfølger ikke) glide frem og tilbage på skyglidere under den.
  • Dette modul er over 15 cm højt, 35 cm bredt og 27 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på forskellige måder med andre LEGO Super Mario sæt.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-71389
EAN5702016912616
© Legeland.dk