LEGO Super Mario 71390 Reznor-væltning - udvidelsessæt

Lego Super Mario udvidelsespakke med blå Toad figur og 2 Reznor figurer. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Udvid din Lego Super Mario startbane med Reznor udvidelsespakken, der indeholder roterende platforme og sjove udfordringer. Byg med konstruktionslegetøjet og se om du kan redde den blå Toad figur fra de to Reznor figurer, ved at vælte dem at platformene.

Antal dele: 862
Anbefalet alder: fra 8 år

Gør LEGO Super Mario universet ekstra spændende for børn med udvidelsessættet Reznor-væltning. Sættet indeholder roterende platforme, der kan bygges, og som aktiveres ved at dreje LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (medfølger ikke) på den tilhørende stand. Brug søjlen til at vælte de 2 reznor-figurer af de roterende platforme og redde den blå Toad fra toppen. Sættet indeholder også en vippende grrrol, ?-blok og et Specialrør: Hurtigløb til fartudfordringer. (Bemærk: Startbanesæt 71360 eller 71387 er påkrævet for at spille).

Sjovt at spille i hold
Børn kan spille selv, i hold eller mod en ven, der har en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur. Find byggevejledninger, kreativ inspiration og meget mere i den gratis LEGO Super Mario app.

Ubegrænset sjov
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på. De bringer familiens foretrukne Super Mario-figurer ind i den virkelige verden og er perfekte gaver til børn. Med startbaner, udvidelsessæt samt powerpakker kan fans bygge deres egne unikke baner.

  • Børn vil elske de roterende, vippende og fartkrævende redningsmissioner og udfordringer, når de føjer udvidelsessættet Reznor-væltning (71390) til deres LEGO Super Mario univers og skal redde en blå Toad.
  • Indeholder LEGO figurer af ikoniske Super Mario-karakterer – 2 reznorer, en vippende grrrol og en blå Toad samt en ?-blok og et Specialrør: Hurtigløb, der giver spillerne ekstra belønninger.
  • Omfatter roterende platforme, der kan bygges, og som aktiveres ved at dreje LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurerne medfølger ikke) på den tilhørende stand, samt en søjle til at vælte fjender af med.
  • Perfekt til spil på egen hånd eller med Bluetooth-forbindelse til en vens LEGO Mario eller LEGO Luigi figur (ekstra figurer medfølger ikke), så 2 spillere kan dele den sociale leg og optjene bonusmønter via teamwork.
  • Dette modul er over 25 cm højt, 56 cm bredt og 30 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på mange måder med andre LEGO Super Mario sæt.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Superhelte
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-71390
EAN5702016913293
© Legeland.dk