LEGO Technic 42103 Dragster

Vildt sej dragster fra Lego Technic, som også kan laves til en pull-back hotrod!  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Giv din lille racerkører en sej udfordring med denne LEGO Technic Dragster (42103). Dit barn vil elske at lære at samle sit helt eget Dragster-modelsæt. Når modellen er bygget, fortsætter alt det sjove. Stil minitrafiklysene op, træk tilbage i legetøjsbilen, og slip for at sende den drønende afsted. Actionfyldte LEGO gaver Børn vil elske denne bils friske farver. Se flammerne skyde ud fra udstødningen, ligesom en rigtig dragster! Og med dette 2 i 1-sæt kan børn styrke deres evner til problemløsning ved at ombygge dragster-racerlegetøjet til en vild pull-back-hotrod. Hvad er favoritten? Den wheelie-udførende dragster eller den superseje hotrod-bil? Lær og leg med det seje tekniske legetøj LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring. Der medfølger en trykt vejledning. Men den digitale Instructions PLUS-vejledning fra LEGO Life appen indeholder en sjov ny måde at bygge model-dragraceren på. Med zoom- ogdrejeværktøjer hjælper denne seje app børn med at bygge selvstændigt.

  • Det er altid løbsdag med denne 2 i 1-Dragster, der kan ombygges til en sej hotrod-bil. Denne pull-back-legetøjsbil er virkelig nem for børn at sætte i gang – se, hvor hurtigt den drøner afsted!
  • Børn kan lære, hvordan en dragster fungerer. Lås derefter wheelie-stangen fast for at udføre nervepirrende wheelies – eller hold næsen på jorden for at slå hastighedsrekorden. Brug tilbehøret, et legetøjstrafiklys, til at sætte gang i legen.
  • Træk tilbage, og slip. Så enkelt er det faktisk! Selv unge racerkørere vil kunne genskabe løbsdagens spænding og fart. Klar til en ny udfordring? Børn kan ombygge dragsteren til en LEGO pull-back-hotrod.
  • Er du på udkig efter sjovt legetøj til børn fra 7 år? Dette LEGO Technic sæt (42103) er en fremragende gaveidé til LEGO fans eller til alle, der elsker racerlegetøj eller en byggeudfordring.
  • I færdigbygget tilstand er den seje LEGO Dragster over 32 cm lang, 12 cm høj og 10 cm bred, hvilket gør dette byggelegetøj til den helt rigtige størrelse til at udspille rollelege omkring løbsdagen.
  • Dette sæt rummer masser af fart, men utroligt nok bruger det ikke batterier. Alting drives udelukkende af pull-back-motoren, så legen kan starte med det samme.
  • Alle LEGO sæt indeholder en trykt vejledning. Dette sæt omfatter også den digitale Instructions PLUS-vejledning, der findes i den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets.
  • LEGO Technic sæt har realistiske bevægelser og mekanismer, der præsenterer unge LEGO byggere for et teknisk univers på en imødekommende og realistisk måde.
  • LEGO Technic plastmodelsæt er designet i henhold til branchens højeste standarder, så de er af ensartet kvalitet og nemme at sætte sammen hver gang.
  • LEGO Technic elementer testes grundigt for at sikre, at alle byggesæt opfylder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Alder: 7+ år

I alt 225 dele

KategoriLegetøj > Konstruktion > Køretøjer
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-42103
EAN5702016616422
© Legeland.dk