Lego VIDEYO 43110 Folk Fairy BeatBox

Download den gratis app, scan din lego minifigur, og afslør feens personligheder. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, der elsker at danse og optræde. LEGO VIDIYO Folk Fairy BeatBox (43110) gør enhver leg spændende. Download den gratis app, scan minifiguren, og afslør folk-feens scenepersonlighed. Scan så dine BeatBits for at låse op for specialeffekter. Børn vil elske at deltage i udfordringer og meget mere, når de producerer deres egne unikke musikvideoer, som de kan dele med andre i det børnesikre sociale feed.

Sjov på farten
Børn vil elske at style deres BeatBox med LEGO elementerne. De kan vælge mellem en fevinge, blomst eller violin – eller selv finde på noget. BeatBoxen kan foldes sammen med plads til at opbevare BeatBits og minifiguren – ideelt til leg på farten.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør, producent og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med musikalske mash-ups, sjove figurer, sange, moves og utrolige effekter.

  • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Folk Fairy BeatBox (43110). Indeholder en fe-minifigur, 14 vilkårlige BeatBits og 2 special-BeatBits.
  • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne fe-minifiguren med folk-tema og de medfølgende BeatBits med specialeffekter. Børn vil elske at se deres figur komme til live i deres egen koncert-musikvideo.
  • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter såsom Magic Spell, der forvandler ting til noget helt andet. Eller brug Fantasy World-effekten til at få en magisk skov til at dukke op i videoen.
  • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 7 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
  • BeatBoxen er over 8 cm høj, 7 cm lang og 9 cm bred.
  • BeatBoxen kan foldes sammen, så børn kan tage deres folk-koncert med på turné, uanset hvor de er. Inde i BeatBoxen er der plads til den klodsbyggede Scan Stage, 16 BeatBits og feens violin.
  • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
  • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-43110
EAN5702016911442
© Legeland.dk