Lego VIDEYO 43111 Candy Castle Stage

Lav din egen musikvideo, og juster på din slik-inspirerede scene fra Lego Videyo. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere, producere og være stjernen i deres egne popmusikvideoer med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111). Download den gratis app, scan minifigurerne af ballerina og bjørn, og afslør deres cool personligheder. Brug så appen til at scanne modellen, og se den blive til scenen i dit barns videoer. Børn vil elske at deltage i udfordringer og meget mere, når de producerer deres egne musikvideoer, som de kan dele med andre i det børnesikresociale feed.

Det er showtime!
Candy Castle Stage rummer timevis af leg både offline og i appen. Børn vil elske at dreje hoveder, højttalere og lys på den fysiske model for at ændre de slik-inspirerede scener og lyssætningen i deres musikvideoer.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med seje figurer, sange, moves og utrolige effekter.

  • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Candy Castle Stage (43111). Indeholder 2 minifigurer med tilbehør, 14 vilkårlige BeatBits og 2 special-BeatBits.
  • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifigurerne af ballerinaen og bjørnen, de medfølgende BeatBits med specialeffekter samt selve modellen. Se modellen blive til en scene, hvor figurerne kan optræde!
  • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter, f.eks. den, der får karruselheste til at dukke op i børns musikvideoer.
  • Børn vil elske at lave ændringer i deres fysiske LEGO model for at ændre sceneriet i videoen – f.eks. ved at skifte hovederne og skabe en digital isvaffelskov eller en chokoladedal som baggrund.
  • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 7 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
  • Scenen er over13 cm høj, 14 cm lang og 17 cm bred.
  • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
  • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-43111
EAN5702016911435
© Legeland.dk