Lego VIDEYO 43112 Robo HipHop Car

Download den gratis app, scan lego sættet og lav din egen musikvideo med robot-tema.  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere, producere og være stjernen i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112). Download den gratis app, scan minifigurerne, og afslør deres cool personligheder. Brug så appen til at scanne modellen, så den dukker op i dit barns videoer med bilen som en digital scene! Børn vil elske at deltage i udfordringer, når de producerer deres egne musikvideoer,som de kan dele med andre i det børnesikre sociale feed.

Deter showtime!
Robot HipHop Car er fyldt med funktioner, så børn kan nyde timevis af leg både offline og i appen. De vil elske at dreje hoveder, højttalere og lys på modellen for at ændre sceneriet i deres musikvideoer med robot-tema.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med musikalske mash-ups, sjove figurer, moves og utrolige effekter.

  • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112). Indeholder 2 minifigurer med musiktilbehør, 14 vilkårlige BeatBits og 2 special-BeatBits.
  • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifigurerne, de medfølgende BeatBits med specialeffekter samt selve modellen. Se modellen blive til en scene, hvor figurerne kan optræde i videoerne!
  • Scan BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter, f.eks. den, der tilføjer cool robotlyde til sange, eller den, der dekorerer videoer med graffitikunst.
  • Børn vil elske at lave ændringer i deres fysiske LEGO model for at ændre sceneriet i videoen – f.eks. ved at skifte hovederne og skabe et hi-tech værksted eller en graffiti-dekoreret p-plads som baggrund.
  • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 7 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
  • Bilen er over 8 cm høj, 18 cm lang og 12 cm bred.
  • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
  • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-43112
EAN5702016911459
© Legeland.dk