Lego VIDEYO 43113 K-Pawp Concert

Lav din egen koncert i din egen musikvideo sammen med dine 3 minifigurer.  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere og være stjernen i deres egne K-pop-musikvideoer med LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113). Download den gratis app, scan de 3 musikalske minifigurer, og afslør deres scenepersonligheder. Brug så appen til at scanne modellen, og se den blive til scenen i dit barns videoer. Børn vil elske at deltage i udfordringer, når de producerer deres egne musikvideoer, som de kan dele med andre i det børnesikre sociale feed.

Det er showtime!
K-Pawp Concert er fyldt med funktioner, så børn kan nyde timevis af leg både offline og i appen. De vil elske at dreje hoveder, højttalere og lys på modellen for at tilpasse sceneriet og lyssætningen i deres musikvideoer med dyretema.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør, producent og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med sjove figurer, sange, moves og utrolige effekter.

  • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113). Indeholder 3 minifigurer med musiktilbehør, 14 vilkårlige BeatBits og 3 special-BeatBits.
  • Download LEGO VIDIYO appen for at scanne minifigurerne af kaninen, katten og den flyvende enhjørning, de medfølgende BeatBits med specialeffekter samt modellen. Se modellen blive til en scene, hvor figurerne kan optræde!
  • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter, f.eks. den, der giver alle figurerne matchende kostumer, eller den, der får figurerne til at genskabe K-pop-inspirerede moves.
  • Børn vil elske at lave ændringer i deres fysiske LEGO model for at ændre sceneriet i videoen – f.eks. ved at skifte enhjørningehovedet ud med et kattehoved og se baggrundene i videoen skifte.
  • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 8 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette K-pop-byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
  • Den K-pop-inspirerede musikscene er over 13 cm høj, 14 cm lang og 30 cm bred.
  • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
  • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-43113
EAN5702016911466
© Legeland.dk