Lego VIDEYO 43114 Punk Pirate Ship

Hop på pirat skibet og lav din egen musikvideo på skibet sammen med dine 3 venner. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere, producere og være stjernen i deres egne punkrock-musikvideoer med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114). Download den gratis app, scan de 3 minifigurer, og afslør deres cool scenepersonligheder. Brug så appen til at scanne modellen, og se skibet blive til en scene, når dit barn producerer sine egne musikvideoer, der kan deles med andre i det børnesikre sociale feed.

Det er showtime!
Punk Pirate Ship er fyldt med funktioner, så børn kan nyde timevis af leg både offline og i kombination med appen. De vil elske at dreje hoveder, højttalere og lys på den fysiske model for at ændre sceneriet og lyssætningen i deres musikvideoer med pirattema.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med musikalske mash-ups, sjove figurer, sange, moves og utrolige effekter.

  • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship (43114). Indeholder 3 minifigurer med musiktilbehør, 14 vilkårlige BeatBits og 3 special-BeatBits.
  • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifigurerne og de medfølgende BeatBits med specialeffekter. Scan modellen for at skabe en digital piratskibsscene, hvor figurerne kan optræde.
  • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter, der passer til en punkrock-koncert, f.eks. den, der får figurerne til at surfe oven på en haj, eller den, der får pirater til at danse.
  • Børn vil elske at lave ændringer i deres fysiske LEGO model for at ændre sceneriet i videoen – f.eks. ved at skifte dødningehovedet ud med et hajhoved eller ombygge skattekiste-højttalerne til kanoner.
  • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 8 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
  • Piratskibsmodellen er over 19 cm høj, 24 cm lang og 18 cm bred.
  • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
  • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.
KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-43114
EAN5702016911978
© Legeland.dk