Lego VIDIYO 43104 Alien DJ BeatBox

Alien DJ BeatBox med cool alien figur fra Lego VIDIYO. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 399,-
LÆS MERE >>

Kender du en som tror på aliens, eller som bare synes at de er mega seje? Så er denne Lego VIDIYO Alien DJ BeatBox bare den sejeste gave. Du er garenteret mange timers sjov og kreativ leg.

Luk op for en verden af musikvideo-produktion for børn, der elsker at danse og optræde. LEGO VIDIYO sættet Alien DJ BeatBox (43104) gør legetiden spændende. Download den gratis app, scan minifiguren, og afslør rumvæsen-dj'ens seje scenepersonlighed. Scan derefter BeatBits for at låse op for specialeffekter, udfordringer og meget mere, når børn producerer deres egen unikke musikvideo, som de kan dele med andre i det børnesikre sociale feed. Bærbart sjov på farten
Børn vil elske at style BeatBoxen med LEGO elementerne. De kan vælge mellem et dj-pult-, ufo- eller raketdesign – eller lave deres eget. BeatBoxen kan foldes sammen og har plads til BeatBits og minifigur – ideelt til leg på farten. Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktører, producere og stjerner i deres egne musikvideoer. Se deres kreativitet vokse, når de producerer videoer fyldt med musikalske mash-ups, sjove figurer, sange, fede moves og fantastiske effekter.

Inspirer børn til at instruere og optræde i deres egne musikvideoer med sættet LEGO VIDIYO Alien DJ BeatBox (43104). Indeholder en minifigur af en rumvæsen-dj, tilbehør i form af LP-plade, 14 tilfældige BeatBits og 2 special-BeatBits.

Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifiguren og specialeffekterne kaldet BeatBits. Børn vil elske at se deres figur komme til live i deres musikvideo.

Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter såsom glowstick-effekten, der laver lysspor, når figurerne danser.

En sjov musikoplevelse for drenge eller piger fra 7 år, der fortjener en belønning. Dette legesæt vil også være en fremragende gave til alle børn, der elsker legetøj med musikalsk tema, dans og sceneoptræden.

BeatBoxen er over 8 cm høj, 7 cm lang og 9 cm bred.

BeatBoxen kan foldes sammen, så børn kan tage deres musikalske verden med på turné, uanset hvor de er. Inde i BeatBoxen er der plads til at opbevare den klodsbyggede scanningsscene, 16 BeatBits og rumvæsen-dj'ens LP-plade.

LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør bede en voksen om lov, før de går online.

LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der hjælper drenge og piger med at blive instruktører, producere og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.

LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.

LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

KategoriLegetøj > Konstruktion > Kreativ
MærkeOutlet | Super skarpe priser
SKU9-43104
EAN5702016911879
© Legeland.dk