GTA 5 Premium Online Edition PS4

Så skal der køres ræs, lige fra starten, vi venter bare på dig. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Den ivrigt forventede Grand Theft Auto V er udviklet af serieskaberen Rockstar North og finder sted i et nyt forestillet, nutidigt sydlige Californien i den største og mest blomstrende spilverden, som serien nogensinde har set. Spillet ligger i den spredte by Los Santos og i miles ud over - fra toppen af ​​bjergene til havets dybder - spillet ser ud til at hæve baren i videospilindustrien.

Kontroller Michael, Trevor og Franklin gennem en fantastisk historie i det smukkeste og mest udvidede miljø nogensinde. Forbedre de tre karakterers unikke evner, der spænder fra golfspil til styrkeniveau, eller læn dig tilbage og se en film. Mulighederne er utallige. Dette er hvad open gaming handler om. Gør hvad du vil, når du vil. Hundredvis af timer skal bruges på denne fantastiske spiloplevelse. God fornøjelse.

Du får også Criminal Enterprise Starter Pack, den hurtigste måde for nye GTA Online-spillere at starte deres kriminelle imperier med det mest spændende og populære indhold plus $ 1.000.000 bonus kontant at bruge i GTA Online - over GTA $ 10.000.000 i værdi.

KategoriGaming > Playstation 4 > Spil
MærkePlaystation > Playstation 4 spil
SKU45-1136926
EAN5026555424264
© Legeland.dk