New Sony Dualshock 4 Controller v2 sort /PS4

Den bedste Sony Controller til dato! Komfortabel og intuitiv i et flot design. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Varer købt i november og december kan returneres til og med 31. januar!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Sony har kreeret den mest komfortable og intuitive controller nogensinde! 

Ergonomisk design: mærk det elegante, komfortable design samt de følsomme og rensponsive analog stik og knapper, som tilbyder bedre præcision under spillet.
SHARE Knap: SHARE knappen giver dig mulighed for at uploade dit spil og billeder på sociale netværker. Stream live gameplay via Twitch, Youtube og Dailymotion. Du har også mulighed for at invitere online venner til at spille med dig.
Touch Pad: Guide og tegn med den responsive touch pad, som er blevet restylet så du kan se din lysbars farve ovenfra mens du spiller.
Lysbar: Lysbaren viser et væld af farver for at personliggøre din oplevelse og tilføje nye dimensioner til dit spil. Den fungerer også som tracking for PlayStation kameraet - som tillader dig at interagere med dine spil.
Indbygget højtaler og stik til headset:  Nyd lydeffekter direkte fra controllerens højtaler og chat med dine venner online ved hjælp af et headset.
Vibrations Feedback:  Føl dig endnu mere engageret med den action du ser på skærmen når din controller vibrerer og ryster i dine hænder, alt dette takket være vibrationsmotorer.

KategoriGaming > Playstation 4 > Tilbehør
MærkePlaystation > Playstation 4
SKU1009327
EAN0711719870050
© Legeland.dk