Sony Playstation Dualshock 4 Controller Midnight Blue

Flot Dualshock 4 controller fra Sony i farven Midnight Blue til Playstation 4. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Hvis du mangler en ekstra controller til din Playstation 4, så du kan spille med en makker, så er denne Sony Dualshock 4 controller i farven Midnight Blue det perfekte valg, med dens smarte ergonomiske deisgn, som sikrer, at du ikke får ømme hænder, hvis du spiller i lang tid ad gangen, og dens mange fede funktioner, der gør det nemt for dig at dele dine spiloplevelser med dine allerbedste gamervenner. 

Funktioner og detaljer:

  • SHARE-knappen: Giver dig mulighed for at dele billeder og videoer fra dine spil på sociale medier, så dine venner og familiemedlemmer kan se dine fremskridt. Med knappen kan du også lave live-streams via sider som YouTube og Twitch, og du kan invitere dine venner til at spille sammen dig med Share Play, selvom de ikke selv ejer spillet.
  • Touch Pad: Giver dig endnu mere præcis kontrol, end du har med styrepindende, når du f.eks. skal indtaste tekst. I toppen af den smarte touch pad kan du farven på controllerens lysstribe, som kan skifte farve og gøre din spiloplevelse mere personlig.
  • Jackstik og indbyggede højtalere: Controllerens indbyggede højtalere lader dig opleve spillets lydeffekter på en ny måde, og med jackstikket kan du tilslutte et headset, så du kan chatte med dine venner online eller nemt kommunikere med dem, du spiller sammen med.
KategoriGaming > Playstation 4 > Tilbehør
MærkePlaystation > Playstation 4
SKU1090238
EAN0711719874263
© Legeland.dk