Sony Playstation 5 Dualsense Controller Hvid

Sej Playstation 5 Dualsense controller fra Sony i hvid og sort. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Er din Playstation 5 controller gået i stykker, eller sidder du og mangler en ekstra controller, så du kan spille med en makker? Så vælg denne seje Sony Dualsense controller i hvid og sort, der har den velkendte komfort og mange af de velkendte funktioner fra Dualshock 4 controlleren til Playstation 4, samt masser af nye funktioner og detaljer, der giver en helt unik spilleoplevelse.

Funktioner og detaljer:

  • Haptisk feedback: Controlleren har dobbelte aktuatorer, der er erstatter de traditionelle vibrationsmotorer, og lader dig opleve fysisk responsiv feedback gennem de handlinger, du udfører i spillet.
  • Adaptive aftrækkere: Giver dig mulighed for at opleve forskellige niveauer af kræfter, når du interagere med omgivelser og udstyr i dine yndlingsspil, så du kan føle dig fysisk forbundet til handlinger på skærmen, når du f.eks. træder på bremsen i et bilspil, eller spænder en bue i et kampspil.
  • Indbygget mikrofon, højtaler og jackstik: Dualsense controlleren har indbygget jackstik, så du kan tilslutte et headset, en indbygget mikrofon der gør det nemt at snakke med dine venner, og en indbygget højtaler der giver udvalgte spil en ekstra dimension med de vildeste Hi-Fi lydeffekter.
  • Oprettelsesknap: En videreudvikling af SHARE-knappen fra Dualshock 4 controlleren, der gør det nemt for dig at optage og broadcaste episke øjeblikke i dine yndlingsspil.
  • Bevægelsessensor: Giver dig intuitiv bevægelseskontrol i udvalgte spil med controllerens indbygge gyropskop og accelerometer.
KategoriGaming > Playstation 5 > PS5 Konsoller og Tilbehør
MærkePlaystation > Playstation 5
SKU1153262
EAN0711719399506
© Legeland.dk