Scalextric C1369 International Super GT

Kør race med 2 fede GT biler biler på 484cm Scalextric racerbane. Læs mere >>
Tillægs produkter
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 499,-
LÆS MERE >>

PRISTJEK

Vi tilbyder pristjek på dette produkt!
LÆS MERE >>

Scalextric c1369 International Super Gt

Et af vores absolutte favorit startersæt:)

INCL. Omgangstæller!

KOMPLET & KØREKLAR

Med Denne Begynder Bane fra Scalextric får du en stor bane med mange muligheder, super resistant biler. Justerbare håndkontrollere, så man kan nedsætte top farten til begyndere.

Den perfekte introduktion til den spændende verden af 1:32 Scalextric racerbaner. Byg fire forskellige baner med de indkludere skinner. Dette sæt inkluderer en omgangstæller for endnu mere spænding til løbet.

Hver håndcontroller har en "two-position selector switch" der gør det muligt for køreren at vælge langsom eller hurtig hastighedsindstilling - PERFEKT til de yngste / nybegynderen. Et ark med klistemærker leveres til hver bil, således bilen kan dekoreres med fed grafik.

Kræver af plads: 191cm x 132m

Æsken indeholder:

Banelængde på 484cm (skinnerne)

2 x biler

2 x Justerbare gashåndtag

1 x Transformator til 220V (alm. stik kontakt)

 

"Hvad siger racerbane-specialisten?”: Her får du virkelig en god begynderbane i den verdenskendte Scalxtric kvalitet. Bilerne er meget holdbare og står supergodt fast på banen. Til denne her bane medfølger der en omgangstæller, som jeg mener er "et must" for alle racerbaner. Man vil jo gerne vide hvem der vinder løbet:) Omgangstæller koster i sig selv, vejledende 249,-, så man må jo sige at sættet her er "value for money" altså her får du meget for pengene.

Et + ved denne Scalextric racerbane er, at der på håndtaget sidder en lille skrue, hvorpå du kan indstille bilernes max. hastighed, en rigtig god funktion til de unge begyndere, der har lidt svært ved at slippe gassen i svingene. Derudover er det en kæmpe fordel at du senere kan bygge denne bane sammen med feks. Scalextric SPORT/DIGITAL, så du altså kan genbruge dine skinner samt biler i mange år fremover. (nb: hvis bilerne senere skal køre på en Scalextric Digital bane, skal du montere en lille chip) Kort sagt et rigtig rigtig godt begynder-Scalextric sæt til Danmarks bedste pris.

God fornøjelse

Mvh. Søren, Legeland.dk

KategoriHobby > Racerbaner > Startsæt
MærkeScalextric > Startsæt
SKU20-457317
EAN5055286643156
© Legeland.dk