Schleich Bayala 70571 Hav Enhjørning, Hingst

Flot enhjørning hingst med mangefarvet manke og hale fra Schleich Bayala serien. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 499,-
LÆS MERE >>

Schleich Bayala Enhjørning, no 70571

Schleich Hav enhjørninge-hingsten fra  Meamare er super flot med  mukke farver og glimmer samt en muslingeskal på siden. Sammen med denne hingst findes også både et føl og en hoppe, hvis du bare må eje alle tre ;-)

Historie
Bayala Meamare
I Meamares fantastiske undervandsverden lever der en skjult enhjørningefamilie. De to forældre tager sig kærligt af den lille enhjørning. Se bare, hvor udsøgt smuk en muslingetegning der pryder dens skind og hvor flot dens hale og manke skinner i solen.

I Meamares store, vide undervandsverden bor en enhjørningefamilie i en muslinge-lysning i undervands-skoven. Kun med stort held og megen tålmodighed kan man få enhjørningeforældrene og deres lille unge at se. Men den, der har set dem, vil aldrig glemme dette syn; for de tre tryllevæsener er så utroligt smukke og hemmelighedsfulde. En af havfruerne er det endda lykkedes at blive ven med dem. Hun besøger dem jævnligt; aer dem og snakker endda med dem. Se bare hvor fantastiske tegninger deres hud har! Og ih, hvor deres haler og manker skinner! Hvilken af dem er din yndlings hav-enhjørning?

Om Schleich
De smukke håndmalede Schleich figurer henrykker børn over hele verden og giver stof til fantasien og mange timers leg. Udover Bayala serien findes Schleich legetøjs-figurerne i andre spændende serier: Wild Life, Farm World, Horse Club. Dimosaurs, Eldrador, Marvel m.fl.

KategoriLegetøj > Figurer og legesæt > Feer og elvere
MærkeSchleich > Schleich bayala
SKU75-70571
EAN4055744020407
© Legeland.dk