Schleich Bayala 70577 Rainbow Enhjørning føl

Regnbuefarvet enhjørning føl med vinger fra Schleich Bayala serien. Bor på regnbueøen. Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 499,-
LÆS MERE >>

Rigtig fint Bayala føl, no 70577, med vinger i alle regnbuens farver. Schleich Bayala Rainbow føllet er super flot og lige noget for dig der elsker enhjørninger - flotte regnbuefarver på vingerne og guld på manke, hale og hove.

Historie
Bayala Regnbueøen
Godt gemt oppe i bjergene på Regnbueøen bor en Pegasus enhjørning med sine to unger. Deres vinger lyser i alle regnbuens farver, og de er endnu flottere end alle andre væsener på denne farverige ø. Den vingede regnbue-enhjørning er begyndt at tage sin unge med på sine flyveture hen over øen og frem til regnbuens ende. Alferne på dette sted kender og elsker de to. Altid, når de mødes, klapper og jubler de, og de glæder sig til den dag, regnbuefesten holdes. For på denne særlige dag kommer de to på besøg hos alferne, og så holder de fest sammen. Det kommer til at blive den smukkeste og sjoveste fest i hele bayala. Gæsterne kommer fra nær og fjern for at hilse de to flyvende tryllevæsener velkommen og beundre deres skønhed og farvepragt. Har du lyst til at være med til festen?

Om Schleich
De smukke håndmalede Schleich figurer henrykker børn over hele verden og giver mange timers spændende leg og er smatidig smukke at hvae stående på hylden. Udover Bayala serien findes Schleich legetøjs-figurerne i andre spændende serier: Vilde Dyr, Bondegårdsdyr, Hesteklubben. Dimosaurer, Eldrador-drager, Marvel-helte m.fl.

KategoriLegetøj > Figurer og legesæt > Feer og elvere
MærkeSchleich > Schleich bayala
SKU75-70577
EAN4055744020438
© Legeland.dk
 

Vi bytter julegaver frem til den 31. januar 2022