Schleich 14685 Grizzlybjørn, han

Verdens næststørste bjørn! Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 499,-
LÆS MERE >>

Grizzlybjørnen er verdens næststørste bjørn efter isbjørnen. På grund af deres højde og aggressive adfærd anses de for meget farlige i deres hjemsted i Nordamerika.

Grizzlybjørnen er den næststørste bjørn i Nordamerika.

Grizzlybjørne er høje, stærke dyr – de kan blive op til 2,4 meter høje og vejer omkring 450 kilo. De har en slags pukkel på ryggen og stærke bagben. Grizzlybjørne kan løbe op til 55 km i timen. De er enspændere og opfører sig ofte aggressivt. Af og til samles de ved vandområder for at fange laks. Eftersom de er altædende, spiser disse bjørne fisk, planter og store pattedyr såsom elge, hjorte og sorte bjørne. Det forekommer også, at de stjæler mad fra ulve eller mennesker.

Videnskabeligt artsnavn: Ursus arctos
Bevarelsesstatus: Ikke truet
Udbredelse: Nordamerika
Primære levested: Skov

 

 



© Legeland.dk