Snazaroo sminkefarve 18ml Guld

Snazaroo guld smikefarve 18 ml. Perfekt til udklædning og rollespil Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,- samt mulighed for fragtfri levering over kr. 449,-
LÆS MERE >>

Guld sminkefarve fra Snazaroo som er velegnet til ansigtsmaling. Meget børnevenlig ansigtsfarve som er lavet af de bedste ingredienser så den er fri for parfume og parabener. Lav mange forskellige designs og nyd flere timers leg malet som dit yndlings dyr eller superhelt.

Snazaroo ansigtsmaling findes i en lang række flotte farve til brug af både begynder og professionelle. De tænker meget på kvalitet og har selvfølgelig lavet deres ansigtsfarver fri for parabener og parfume. De er lavet af kun de bedste kosmetiske ingredienser. Det gør at Snazaroo er nænsom og kan også bruges til meget følsom og sart hud.

Man påføre det ved at bruge en pensel eller en svamp med lidt vand på og så dypper man lidt maling på og så påføre man det. Der findes et hav af guides til forskellige designs som kan findes på Snazaroo’s hjemmeside.

Når man er færdig med at være klædt ud og malet i ansigtet så vasker man det nemt af med vand og sæbe.

Det bør kun bruges sammen med en voksen og må ikke bruges til at male inde i munden for eksempel. Opbevar det i orginal emballage rent og tørt og ikke i solen. Det anbefales man laver en plet test på indersiden af albuen inden ansigtet males. Hvis der kommer en allergisk reaktion inden for 1 time anbefales det ikke at at bruge.

KategoriLegetøj > Udklædning > Drama sminke og tilbehør
MærkeSnazaroo
SKU20-791019
EAN0766416117779
© Legeland.dk