Steelseries Arctis Pro Game DAC Black

Steelseries headset af modellen Arctis Pro GameDAC i sort til PC og PS4.  Læs mere >>
Reference hentes
Lager hentes
(Levering hentes)
AllInAll price loading
Discountcompare price loading
Normal price loading
Recommended price loading
Del produktet med dine venner
FRAGTINFO

Vi sender 97% af ordrerne indenfor 12 timer!

Fragt fra kun kr. 39,-
LÆS MERE >>

Vi er E-mærket webshop

Oplev dine yndlingsvideospil med High Fidelity lyd for første gang med det fede Steelseries Arctis Pro GameDAC, der både kan bruges til PC og Playstation 4, og er det første lydsystem til gaming, som har fået en Hi-Res Audio certificering. 

Som basen for hele Arctis Pro GameDAC headsettet ligger ESS Sabre 9018 Reference DAC'en. Denne Digital to Analog converter er kendt for at give høj lydkvalitet, med et dynamisk område på 121 dB, hvilket giver en kraftigere bas, og fremhæver spillets lydeffekter.

Headsettet har også DTS X v2,0 surround sound, som giver rig mulighed for at fordybe sig i spillet, samt førsteklasses neodymmagnet-højtalerdrivere, som sikrer High Resolution lyd på op til 40.000 Hz, så lyden for dine spil bliver gengivet i god kvalitet.

Kommunikationen med dine venner og holdkammerater bliver også forbedret med Steelseries Arctis Pro GameDAC headsettet, takket være ClearCast tovejs-mikrofonen på siden, og du kan nemt skabe den perfekte balance mellem chatlyd og spillyd med den smarte OLED menu.

KategoriGaming > Playstation 4 > Tilbehør
Gaming > PC > Høretelefoner
MærkeSteelseries
SKU1143122
EAN5707119029568
© Legeland.dk